- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.841
Olmus isteBirde netim çekse
Hoca ne kızM Mavi Menekse
@BitterCikilata
@Frozen01
@Pandora27
@aazra
@kittenlove
@gunesli gunler
@Elif2441
Kızlaaaar koşun hoca bekliyor
Güle güle otur mis gibiOda bitti herseyi,salonun yarisini boyadim yarisini yarin yapcam uzun ve büyuk mutfakla birlesik benim
Yarin yatakodasinla kalanı bitiririm,yatak odasinin başlığını değişik boyucam sekiller falan yapcam
Bu pazar günü gittigim gelin ve damat boşaniyormuş,hemde bizim köyden bu kız altınlari paraları almış annesinin evine gitmis
Ohhaaa nasıl yaniii bu bir sebep mi yaaa ayrıca icmeseymiş bence deAyy anlamadım bide bu kız bizim yandaki yengenin kardesinin kızi,yapanda amcanin kızı hepsi pismanlarmıs,gelin odasinda gelinin ablasi sigara iciyormus sonra damat demis icme vay senmisin diyen eve gitmisler devam etmiş anlasilan olanlar olmus
Ne hocası kızM Mavi Menekse
@BitterCikilata
@Frozen01
@Pandora27
@aazra
@kittenlove
@gunesli gunler
@Elif2441
Kızlaaaar koşun hoca bekliyor
ÜfürükçüHoca ne kız
Sagol canimGüle güle otur mis gibi
Valla canim öyle bende duyunca şok oldumOhhaaa nasıl yaniii bu bir sebep mi yaaa ayrıca icmeseymiş bence de
Ne hocası kız
Ayy tühh çokmuş3 biber dolması yedim onları eritmem lazim
Rabb'im hayırlısını versin herseyinValla canim öyle bende duyunca şok oldum
Olsun toplasan hepsi bir tane etmez deAyy tühh çokmuş
1sene nisanlı dursa ne olcakki taniyamiyosun,ben 21 sene olmus hâlaa çogu seyini göruyorumRabb'im hayırlısını versin herseyininsanlar birbirini tanımıyor tanıyanlar da sabredemiyor olanlara eski saygı sabır yok simdiki bizlerde
Hoca ne kız
Eee tamam bosverOlsun toplasan hepsi bir tane etmez deminik minik
Aynen öyle 2 sene nişanlı durup bosananlar var aynı eve girmeden hicbirsey anlaşılmaz1sene nisanlı dursa ne olcakki taniyamiyosun,ben 21 sene olmus hâlaa çogu seyini göruyorum
Olsun cuma eksi gelmeliyimEee tamam bosver
Değişime acık olmam gerekiyor yas aldıkca iki tarafında düşünceleri değişiyor1sene nisanlı dursa ne olcakki taniyamiyosun,ben 21 sene olmus hâlaa çogu seyini göruyorum
Evet bebişim her sene düşüncelerimiz değişiyorDeğişime acık olmam gerekiyor yas aldıkca iki tarafında düşünceleri değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?