- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #7.761
Olur tamamSen tartil bana söyle
Sizin yeriniz ayrı
Onunki apayrı o benim ruh ikizim kilodaşım
Hiç.sanki elini dilini bagladik
Yaaa beni düşünürmüş3 kilo fazlam ver dedi vermem lazım dedi. Dedim heee dur senden bi tane daha var gel
Geçmiş olsun canım umarım istediğin kiloya inersinKınamayın ama Allah korusun açıklıyım hemen sebebini
Bende tiroit varmış hızlı calısıyo graves hastalıgım olduğunu öğrendim ondan kilo alamıyomuşum ama şuan ilaçlara basladıgım için kilo alımım basladı önüne gecemezsem alıcam gibi görünüyor
Hep ceza hep cezasanki elini dilini bagladik
Ben zaten hemen şimdi yarın baslamıcam eşim suan izinde pazartesi işe baslıcak ozaman sizinleyim ilk tartımıda ceker atarımTartil kiz merak ettim
Kuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmışSagol canim elimden geldigince yazmaya calisiyorum
Suan yazarken bile rahat yazamiyorum benimkiler evde atışıp duruyor oglan yemek sogumadi deyip duruyor
Cocuklarlada ilgilen canim seninde Allah yardimcin olsun temizlik hastasi esin yuzunden cocuklarlada zor ilgileniyorsundur
Sagol canim hepimize inşallah
Yaaa beni düşünürmüş
Duyanda sus pus sanır
Huhuuuuvvvvv beyybbbiiiii ne iyi ettinn amaaa kocişi salmayahh sexii görünehh demiiYok bacımsu ya millet yememiş içmemiş aktüelleri talan etmiş bir iki don vardı dantelliJou dün don konuştu durdu canım çekti ben de aldım iki çift
Ya yazıcamda yetişemiyorum
Bizim evi anlattınKuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmış
Sağol canımGeçmiş olsun canım umarım istediğin kiloya inersin
Tamam pazartesi rezerve edildiBen zaten hemen şimdi yarın baslamıcam eşim suan izinde pazartesi işe baslıcak ozaman sizinleyim ilk tartımıda ceker atarım
BendedeYa yazıcamda yetişemiyorummesajlar karışıyor
Yaaa çok üzüldüm canım rabbim şifa versin en dogrusunu sen bilirsin insaAllah sağlıklı bir sekilde yasar gideriz hep beraberKınamayın ama Allah korusun açıklıyım hemen sebebini
Bende tiroit varmış hızlı calısıyo graves hastalıgım olduğunu öğrendim ondan kilo alamıyomuşum ama şuan ilaçlara basladıgım için kilo alımım basladı önüne gecemezsem alıcam gibi görünüyor
Çok ihtiyacı var lütfen en öndenTamam pazartesi rezerve edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?