- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.761
Bende seni tebrik ederim canimeline emegine sağlık kaptancıgım kilo veren herkesi tekrik ediyorum K Klassklasik vebadem000 sizleri ayrıca tebrik ediyorum maşallah elif kırmış geçirmiş ortalıgı inaşaşh devamlı ve kalıcı olması ile verdiğimiz kiloların inşallah
Tamam eline sağlık kaptanimBu hafta takımlar olarak yarisanlar,
bu hafta takım halinde yuzdeler yarisacaktir.
Lütfen herkes bu hafta dikkat etsin ve yarışmak istemeyen haber versin yer değişikliği yapalım. Herkese başarılar diliyorum
Afiyet olsun canımBu günkü menüm
Sabah
İki yumurta
Peynir zeytin
Tahin pekmez
Yeşillik
İki dilim ekmek
Ara bir dilim kek
Öğle bir yemek kaşığı nohut cacık
Ara erik
Karpuz
Bir avuç fındık
Akşam yok
E Elif_Eylul
Geçen hafta genelde sabahı atladım bu haftada akşam ogununu atlamaya çalışayım bakalım ne olacaktabiki 5 kilo beklemiyoruz o sislikti ama belki iki kilocuk verebilsem 70 in altını belki görebilirim inşallah amin
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Bence güzel olur canim dene
Gece yapacağım sabah yorumlarım ablaBence güzel olur canim dene
Uzak degilmidir
2trene bindim simdi aldim geri 1tren 1otobuse bincem
Tekrar geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Bilerek yapıyor
Tebrikler kızhadi bayrama 69 görelim senden
Olsun veririsin
Ehehheehe canımsın.❤eline emegine sağlık kaptancıgım kilo veren herkesi tekrik ediyorum K Klassklasik vebadem000 sizleri ayrıca tebrik ediyorum maşallah elif kırmış geçirmiş ortalıgı inaşaşh devamlı ve kalıcı olması ile verdiğimiz kiloların inşallah
Be varim tabisi deBu hafta takımlar olarak yarisanlar,
bu hafta takım halinde yuzdeler yarisacaktir.
Lütfen herkes bu hafta dikkat etsin ve yarışmak istemeyen haber versin yer değişikliği yapalım. Herkese başarılar diliyorum
Bunada şükürAsgari ücret 5500 oooo artık refah içinde yaşayabiliriz tişikkirlir divlitimiz bibimiz bizi dişindiği için
Takip edemezsinIyiyim zeyno sen nasılsın,takip ediyorum zaten kilonu
Sagol canim benim
Aman zaten nerden takip etcem lan şaka demistimTakip edemezsinçizelgem yok
84 e vurdum canım 3 haftadır diyetisyene başladım 80 e düştüm yürüyüşte yapıyorum inşallah 70 hedef
Gece müthiş zamlar gelir kesin kemerlerinizi bağlayın diyollaBunada şükür
Soğanlı yumurta yedim canım bizim burda muhlama diyorlar ona lezzetli oluyor ciddenSoğanlama hiç yedinmi tadı çok güzel oluyor ondada yumurta var ama farklı bir lezzet bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?