- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.681
Görmuyorum ama gezdigini görüyorumBuradayım abla
Saol cnm geçicek inşallahHasta mısınız kızlar geçmiş olsun
Afiyet olsun canımMenümmmmmm
En sabah
1 tane meyveli soda (midem bulanıyordu iyi geldi maalesef içmek zorunda kaldım diyelim)
Sabah
Menemen
2 yk patates salatası
1 sac katmeri (incecik minik bir şey zaten)
Peynir, Domat, zeytin
Akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık mantarlı bulgur pilavı
Haşlama tavuk
SPOR
Tarlada ot yolmak
15 kişiye yemek yapmak
Sebzelerin dibini çapalamak
Kaptanim spor puanımı hesaplayalım lütfen bunlardan
Koca evde iki gündür abla dün dip köşe temizlik yaptık bugünde gezdikGörmuyorum ama gezdigini görüyorum
Belli gezdiginiz gördümKoca evde iki gündür abla dün dip köşe temizlik yaptık bugünde gezdik
Iyi geceler canimBn kaçar uykum geli ve geldi
Bizim burda bi rüzgar var cam açınca ev uçuyor
Bnce 2 gğn temizlik yaptırcaktın hiç gezmesinKoca evde iki gündür abla dün dip köşe temizlik yaptık bugünde gezdik
MümkünmüBnm kesindr diyo bağırma çok konuşma gelde konuşma mümkün mü 200 kere anne diye seslenir
Ay 8 yıldan fazladır bu evdeyim ilk defa evde cerayan oluyor cam pencere uçuyor hehe çok zevkliBn kaçar uykum geli ve geldi
Bizim burda bi rüzgar var cam açınca ev uçuyor
Bizde domateslere bakmaya gitti dondukAy 8 yıldan fazladır bu evdeyim ilk defa evde cerayan oluyor cam pencere uçuyor hehe çok zevkli
Bugün de yaptık gibi canım 1 e kadar sonra yemek vs yaptım 4 gibi çıktık yeni geldik sayılır kızları yatırdımBnce 2 gğn temizlik yaptırcaktın hiç gezmesin
Bnce olan olaydan sonra anca çamaşır suyu havası alsınBugün de yaptık gibi canım 1 e kadar sonra yemek vs yaptım 4 gibi çıktık yeni geldik sayılır kızları yatırdımyazık kız azıcık hava alsın gariban
Benimde alerjim azınca öyle oluyorum boğazım bir taraftan öksürük bir taraftanzor ya ilaçta vermiyorlar
Bide alerjim artmış veremli gibi öksürüyorum
Çok dengesiz hava ilk defa bu kadar değişik geçiyor yazBizde domateslere bakmaya gitti donduk
İlaç verdi işte öksürük bitince ilacı bırakmam gerekmiş bebe emziriyorum diye etkilenirmişBenimde alerjim azınca öyle oluyorum boğazım bir taraftan öksürük bir taraftan
Masallah güzelsiniz heleki kızlarÇok güzeliz demikoca hariç
Elinden gelse parfüm niyetine sıkarBnce olan olaydan sonra anca çamaşır suyu havası alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?