- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.721
Nazar boncuğu bırakıyorum yorgunuma
Bugün mutfaktan çıkamadım ki dışarı cikicaz diye lor böreği istedi eşim ona börek çocuklara poğaça kızıma tavuk suyu çorba derken bı baktım parktayiz sonra parka bilikte gittiğimiz arkadaşın çocuğu düştü burun kafa davul gibi oldu çocukta apar topar hastaneye gittik eve geldigimiz 10.30 du kızım açıktı şimdi onun karniyla uğraşıyoruz yatmaya fırsat bulursam menü paylaşıp yatacamM MissHayaLet Bacın yok
@Tweety Bird geldi uçtu
@Ciko_ hiç yok
Pandora27 hiiiiççç gelmedi
@D u t kocişinin dizinin dibinde
G Gokyuzu_kadar fasulye yedi geldi
Geçmiş olsun ve kolay gelsin canınBugün mutfaktan çıkamadım ki dışarı cikicaz diye lor böreği istedi eşim ona börek çocuklara poğaça kızıma tavuk suyu çorba derken bı baktım parktayiz sonra parka bilikte gittiğimiz arkadaşın çocuğu düştü burun kafa davul gibi oldu çocukta apar topar hastaneye gittik eve geldigimiz 10.30 du kızım açıktı şimdi onun karniyla uğraşıyoruz yatmaya fırsat bulursam menü paylaşıp yatacam
Parkın sonu facia olmasindan hep korkarim gülerek gidilen yerden ağlayarak gelinirBugün mutfaktan çıkamadım ki dışarı cikicaz diye lor böreği istedi eşim ona börek çocuklara poğaça kızıma tavuk suyu çorba derken bı baktım parktayiz sonra parka bilikte gittiğimiz arkadaşın çocuğu düştü burun kafa davul gibi oldu çocukta apar topar hastaneye gittik eve geldigimiz 10.30 du kızım açıktı şimdi onun karniyla uğraşıyoruz yatmaya fırsat bulursam menü paylaşıp yatacam
Geçmiş olsun canımBugün mutfaktan çıkamadım ki dışarı cikicaz diye lor böreği istedi eşim ona börek çocuklara poğaça kızıma tavuk suyu çorba derken bı baktım parktayiz sonra parka bilikte gittiğimiz arkadaşın çocuğu düştü burun kafa davul gibi oldu çocukta apar topar hastaneye gittik eve geldigimiz 10.30 du kızım açıktı şimdi onun karniyla uğraşıyoruz yatmaya fırsat bulursam menü paylaşıp yatacam
Oooo nasıl yemezsinAy ben bugün kendi yaptığım kekten yemedim. Neyim ben iradelerin efendisi falan mıyım
Ay ben bugün kendi yaptığım kekten yemedim. Neyim ben iradelerin efendisi falan mıyım
Afiyet olsun canımOooo nasıl yemezsin
Hiç deme kaptanım şükür film falan çekildi de minik adaşım da bişey yokParkın sonu facia olmasindan hep korkarim gülerek gidilen yerden ağlayarak gelinir
Allah seniAfiyet olsun canımdiyen kaptanım aklıma geldi, elimi geri çektim
Buradaki kızlar çok keyifli, diğer konular ııhhAhaaaa bir deli daha
Eee kaptanlari kimBuradaki kızlar çok keyifli, diğer konular ııhh
Afiyet olsun canımSabah
2 kk peynir
Yarim dilim karpuz
2 dilim ekmek
1 sucuklu yumurta
1 bardak meyve suyu
Ara
1 kupa kahve
1 kase tavuk suyu corba
Akşam
1 lor böreği
2 bardak cay
Su
2.5 litre
Spor
Yok
Adım:
13000
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Bazen gerçekten afiyet olsun diyorsun bize ama bazen de "pok yemişsin cınımAllah seni
Anladın sen hislerimi teşekkürlerBazen gerçekten afiyet olsun diyorsun bize ama bazen de "pok yemişsin cınım" diyorsun dkdjdjdjdj hissediyorum ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?