- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.801
İşte akşam düğün sonrası kahve ismeye gittik baya dan beri yalnız birşey yapmadığımizi fark ettimÖyle olur zaten uzakta olunca gitmek ister
Eee tabiki insan istiyor ama nerde,heleee bende gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorumİşte akşam düğün sonrası kahve ismeye gittik baya dan beri yalnız birşey yapmadığımizi fark ettim
Valla ben şokZeynep mi o evde o kadar yemiyor annanesi karışmıyor dur da ondan
Ay akşam iyiki de çocuk goturmemisik kimse getirmemiş birde herkes ailece ayrılan masalara oturdu. Güzeldi baya yemekler masalar.Eee tabiki insan istiyor ama nerde,heleee bende gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum
Saat 22 de çay içmeyen kiz çay iciyormsValla ben şok
Iyi sevindim iyki almamışsınAy akşam iyiki de çocuk goturmemisik kimse getirmemiş birde herkes ailece ayrılan masalara oturdu. Güzeldi baya yemekler masalar.
Son anda caya misafir geldiM MissHayaLet Bacın yok
M Mavi Menekse geldi uçtu
@Ciko_ hiç yok
@Pandora27 hiiiiççç gelmedi
@D u t kocişinin dizinin dibinde
G Gokyuzu_kadar fasulye yedi geldi
Ya güzelmiş aslinca çocuk için top havuzu da varmış ama bizimki durmazdi.Iyi sevindim iyki almamışsın
Çok kolaylık dilerim hepinize. G Gokyuzu_kadar sabah bir zalım geceler paylaşır herhalde. Gençliğim bak talan da oldu...Valla tan deliksiz uyku uyuyyacagim dönem 3. Hamile kaldım uykular haram oldu
Bu saatteSon anda caya misafir geldi
Iste diyorumyaSaat 22 de çay içmeyen kiz çay iciyorms
8 falandıBu saatte
Sağol canımÇok kolaylık dilerim hepinize. G Gokyuzu_kadar sabah bir zalım geceler paylaşır herhalde. Gençliğim bak talan da oldu...
Ben yatiyorum konusmam dahadaSu an 12 sayfam var sabaha kac olur Allah bilir
Gittiler herhalde8 falandı
Bende çok yoruldum bugünBen yatiyorum konusmam dahada
Afiyet olsun canım3 Temmuz
14.30
1 dondurma
1 dilim yumurtalı ekmek
17.30
2 kasık makarna
3 piliç köfte
2 dilim balık
1 dilim baklava
1 kücük pogaca
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?