- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.781
IsırdımOhh maşallah dilini ısır
Neyse kiTeşekkür ederiz sende onlardansın degilmi
Ahaha iyi olmusIsırdımen son şükür iyi gidiyoz dediğimda kaynanamın salonuna işemişti
Eminim ki gece de devam edecek. Benim büyük kız hala geceleri uyanıp ağlıyo.Abowww sen daha betermissin
Bu döngü böyle gidiyor az büyüsünler inşallah rahat ederizEminim ki gece de devam edecek. Benim büyük kız hala geceleri uyanıp ağlıyo.yanına gelip uyutuyom . Bazen yanında uyuyakalıyom. Bazı geceler 2 3 defa uyanıyo
Ana okuluna başlıyo bu sene daha ne kadar büyüycekBu döngü böyle gidiyor az büyüsünler inşallah rahat ederiz
Maşallah bende vericem bu sene bakalımAna okuluna başlıyo bu sene daha ne kadar büyüycek
Benim deliksiz uyku uyuyabileceğim günlere inancım kalmadıMaşallah bende vericem bu sene bakalım
Valla tan deliksiz uyku uyuyyacagim dönem 3. Hamile kaldım uykular haram olduBenim deliksiz uyku uyuyabileceğim günlere inancım kalmadıhepsi uyusa herif uyanık
Allahım sen koru yarebbimValla tan deliksiz uyku uyuyyacagim dönem 3. Hamile kaldım uykular haram oldu
Aglamış seninkisi anneme gitcekmis diyeBenimki tabi babanneye inince ben annemi özledim diyor bakalım ne yapacak
Çok ağladı anlamıyor da ablam gelsin gelsin dknsinda bulunca birbirlerini yemeye başladilarAglamış seninkisi anneme gitcekmis diye
Öyle olur zaten uzakta olunca gitmek isterÇok ağladı anlamıyor da ablam gelsin gelsin dknsinda bulunca birbirlerini yemeye başladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?