- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.861
Günaydın canim başıniz sağolsunhanımlar günaydın,
kusura bakmayın haftasonu cenazemiz vardı şehir dışındaydım. Telefonumu da gittiğimiz yerde unutmuşum. Bugün işe geldim de girebiliyorum siteye
Sen kalcam devam etcem dersen idare ederim senin istemen önemligünlerdir paylaşım yapmadım, isterseniz gruptan ayrılabilirim. Birkaç gün daha böyle olacak çünkü telefonum henüz gelmedi((
Günaydın canımGünaydın kızlarpazartesiye +200 farkla başladım
Günaydın kizlar
Günaydın
Günaydın kızlarpazartesiye +200 farkla başladım
Günaydın kızlarGunaydin güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın başınız sağolsun canımhanımlar günaydın,
kusura bakmayın haftasonu cenazemiz vardı şehir dışındaydım. Telefonumu da gittiğimiz yerde unutmuşum. Bugün işe geldim de girebiliyorum siteye
Bu hamurdan yapılmiyormuki lor böregi adiSaol kaptanım günaydın bu aradalor böreği resmini attım
Canim artin fazla degilmis
Ben kalmak istiyorum sadece kurallara aykırı davrandığım için kötü örnek olmak istemem diye öyle söyledimSen kalcam devam etcem dersen idare ederim senin istemen önemli
Böyle bisey oldugunda haber versen yeterli banagüncel kilo 76.3
Fark -300gr
Günaydın canımGünaysss kızlar
E Elif_Eylul sabitim kaptanım 68.3ben sabitledim sanırım şimdilik. Hem bebe emziriyorum hem hamilelik yediklerimi çok azaltamıyorum psikolojik olarak
Kaptanım hamurdan yapiliyo ama içi lorlu ya ondan öyle diyozBu hamurdan yapılmiyormuki lor böregi adi
Canim artin fazla degilmis
Hamur isteKaptanım hamurdan yapiliyo ama içi lorlu ya ondan öyle diyoz
Guzel eksi canim tebrikler
Yok canim cumaya bakarsinKaptanım ben bugün tartilamayacam ama tartil illa dersen kırılan tartinin ayaklarina bant yapistrym ne gelirsem onu soylm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?