- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.901
Ay yaBanyo yaptırırken unuttum kömür olmuş
Ozaman yap ye tartilYa ben sabah kahvaltı yapmadan WC cikamiyorum
Bnden önce yazmışsın tam yazacaydım
Kızın çorbasını yaktımyeni pişiriyorum
Senbilirsin vallaBirde bu ketojenik diyette karbon çok az bakalım ne olacak bu hafta güzel giderse bir hafta daha uzatacagim E Elif_Eylul
Koydum ocağa kızda düştü kafası fayansa geldiAy yaaman yeniden yap oluyor öyle arada,
pazartesi yogunlugu var ofiste ondan bakamadım bir türlüNerde bu kızlar
Ya kızın eline şeftali vermiştim kahvaltı yaparken heryerine bulaştırmış silmim duşa sokim dedim yıka giydir aaaa çorba dedim kömürdü birde en küçük gözde kısıktıOzaman yap ye tartil
aklin nerde anam kocam kılıklı
Senbilirsin valla
Offf ya en korktuğum şeyKoydum ocağa kızda düştü kafası fayansa geldiağla ağla zar zor sustu
Nolmus
İyi şükür hafif geldi allahtan ayağa kalmaya çalışıyor o ara yan yattı hoop kafaOfff ya en korktuğum şeynasıl şimdi dikkat et canım gün içinde
Gecmiş olsunİyi şükür hafif geldi allahtan ayağa kalmaya çalışıyor o ara yan yattı hoop kafa
SaolasınGecmiş olsun
Ay canım geçmiş olsun şişlik varsa buz koyİyi şükür hafif geldi allahtan ayağa kalmaya çalışıyor o ara yan yattı hoop kafa
Hee gördum sabahAritrey banlanmis
Yaa gecmis olsunKoydum ocağa kızda düştü kafası fayansa geldiağla ağla zar zor sustu
Kolay gelsin canimpazartesi yogunlugu var ofiste ondan bakamadım bir türlü
Nebilim ben bisey olmusNolmus
Çok şeeydiyosan neden olmasınÇok kolaylık dilerim hepinize. G Gokyuzu_kadar sabah bir zalım geceler paylaşır herhalde. Gençliğim bak talan da oldu...
Hee gördum sabah
Yaa gecmis olsun
Kolay gelsin canim
Nebilim ben bisey olmus
Yoktu baktım elini yüzünü kafasına soğuk su tuttum iyi şükürAy canım geçmiş olsun şişlik varsa buz koy
SaolasınHee gördum sabah
Yaa gecmis olsun
Kolay gelsin canim
Nebilim ben bisey olmus
Geçmiş olsun minnoşaYoktu baktım elini yüzünü kafasına soğuk su tuttum iyi şükür
Saolasın bişey olmadı şükürGeçmiş olsun minnoşa
Geçmiş olsun canımYoktu baktım elini yüzünü kafasına soğuk su tuttum iyi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?