- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.581
Kaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydimkim görse sende bişey var ama ne diye soruyordu akşam yatıcaz eşime diğer odanın camı açık kalmış dedim nerden biliyosun dedi kafama rüzgarı çarpıyo demiştim çok gülmüştü nerden rüzgar esse kafama çarpıyordu
Amin inşallah canım
Afiyet olsun canımMenümmm
Sabah
1 tost kaşarlı
Öğlen
1 dilim peynir, zeytin, yarım kepçe çorba, yarım muz
Akşam
1 kepçe sulu köfte
Su çok içemiyorum ya bu ara belki 1 lt olmuştur
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 1 yumurta
Bir parça kaşar peyniri
1 çay kaşığı sarelle
Öğlen yarım kepçe nohut
2 bardak ayran
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
Akşam türlünün içindeki kabakları seçtim 2 kaşıkta bezelyesinden yedim
2 bardak ayran
Ara 15 tane fındık 2 tane
Allah seniKaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydimkim görse sende bişey var ama ne diye soruyordu akşam yatıcaz eşime diğer odanın camı açık kalmış dedim nerden biliyosun dedi kafama rüzgarı çarpıyo demiştim çok gülmüştü nerden rüzgar esse kafama çarpıyordu
Amin inşallah canım
Hadi lenEspiri yaptı
ÇerezAtistirmalik
Maşallah kaptanım37dk cardio bitti
Olsun canım once sağlıkMaşallah kaptanımkaptan kusura kalma verdiğin ödevlerden yapamıyorum emek veriyorsun o kadar ama ben hala çok bitkinim işten gelince yerimden kalkamıyorum
Yarın ilk defa doktora gidecektim o da doktorlar iş bırakacakmış. Böyle de şanslıyımdır.
Napalım can sağlığı olsun. Üzüldüm de öldürülen doktorun 2 tane kız çocuğu varmış.
Heee espiri güzeldiHadi len
Malesef canim grevler bitti,2gün is birakma oldu malesef turkiyenin hazin sonuYarın ilk defa doktora gidecektim o da doktorlar iş bırakacakmış. Böyle de şanslıyımdır.
Napalım can sağlığı olsun. Üzüldüm de öldürülen doktorun 2 tane kız çocuğu varmış.Bir hiç uğruna babasız kaldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?