- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.881
Afiyet olsun canım 1hafta menu paylasmiyoruz,kalanlar olursa devam.ederizBende menümü paylaşayım Harmancık son menümü kaptanım yarın akşamki paylasmiyoz dimi
E Elif_Eylul
Sabah iki yumurta
İki dilim peynir
Zeytin
Öğlen üç kaşık makarna
Üç tavuk kanat
İki sivri acı biber
İki yemek kaşığı tahin pekmezbunu yapmalıydim biliyorum ama napim tutamadım dahada bişey yemedim yemicem
Bir hafta gene dikkat etmeye çalışacağım inşallah gene bir haftada 5 kilo alipta dönmem bende yarın sabah yola çıkacağım Allah izin verirse hepiniz Allah'a emanet olun şimdiden bayramınızı kutluyorum dönünce görüşmek üzereAfiyet olsun canım 1hafta menu paylasmiyoruz,kalanlar olursa devam.ederiz
Sende Allah’a emanet ol canım hayırlı yolculuklar hayırlı bayramlarBir hafta gene dikkat etmeye çalışacağım inşallah gene bir haftada 5 kilo alipta dönmem bende yarın sabah yola çıkacağım Allah izin verirse hepiniz Allah'a emanet olun şimdiden bayramınızı kutluyorum dönünce görüşmek üzere
Sende Allah’a emanet ol canım hayırlı yolculuklar hayırlı bayramlar
Hayırlı günlerhayirli gunler bacimsular❤
yok kalsin kilolu olurum daha iyiKayınvaliden de 1 ay kalsan senin kilolar gider
Hayırlı günlerhayirli gunler bacimsular❤
Hayırlı günler
Hayırlı günler
tamam canim sana da hayirli gunlerHayırlı günler
niye sok oluyon kiz sanki ilk defa goruyon beniSeni görünce şok olup 2 kere gitmiş
Mesaj şok olmuşniye sok oluyon kiz sanki ilk defa goruyon beni
Hayırlı günler bacımsuhayirli gunler bacimsular❤
Hayırlı yolculuklar. İyi bayramlarBir hafta gene dikkat etmeye çalışacağım inşallah gene bir haftada 5 kilo alipta dönmem bende yarın sabah yola çıkacağım Allah izin verirse hepiniz Allah'a emanet olun şimdiden bayramınızı kutluyorum dönünce görüşmek üzere
idare ediverin bacimsu evime gidene kadarMesaj şok olmuş2 günde 1 görüyoruz seni
hayirli gunler sana da bacumsuHayırlı günler bacımsu
Hayırlı yolculuklar. İyi bayramlar
Allaha emanet ol canim iyi bayramlarBir hafta gene dikkat etmeye çalışacağım inşallah gene bir haftada 5 kilo alipta dönmem bende yarın sabah yola çıkacağım Allah izin verirse hepiniz Allah'a emanet olun şimdiden bayramınızı kutluyorum dönünce görüşmek üzere
Hosgeldin canimhayirli gunler bacimsular❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?