- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #82.201
Ayy Allahim acısı çok kötü açik yara bideOğlanın nefesi yetmezki.Bende yüzümden tedavi olduöum zaman doktor bi damla vermişdi onu sürüyordum yüzüme offf kışın gümü vantilatörün önünde duruyordum 15-20 dk acısı geçene kaadar. Sende bi dene kolay atlatırsın en azından
Baska yani geziyonuzmuKoyun kesiyoz
Azda olsa tatdım bende anliıyorum seni,Ayy Allahim acısı çok kötü açik yara bide
Zabağnan mıçacam şimdi yokAhaaaa geliyor
Git git dizin dibi boş kalmasin maazallah gelir birisi kaçırırZabağnan mıçacam şimdi yokneyse herifin dizinin dibine gidem ben özledim ciğerparemi
Geziyoz geziyoz. Sabahtan öğlene kadar evde olucaz görümcem gelicek. Akşama doğru annemlere geçicez bide anneannemlere giderim ilk gün. Böyle. Sonraki günler akrabalara gideriz kim nereye isterse artıkBaska yani geziyonuzmu
Gorumcen neden geliyorki sizeGeziyoz geziyoz. Sabahtan öğlene kadar evde olucaz görümcem gelicek. Akşama doğru annemlere geçicez bide anneannemlere giderim ilk gün. Böyle. Sonraki günler akrabalara gideriz kim nereye isterse artık
Dizini kırarım alimallahGit git dizin dibi boş kalmasin maazallah gelir birisi kaçırır
Eşi hacca gitdi normalde onlar ilk günde evlerinde olurlarda eşi evde olmadığı için bizimle geçirecek ilk günü biz derken annesinin yanına geliyor işte bizde aynı evde yaşadığımız için bize gelmiş oluyorGorumcen neden geliyorki size
Heee bize derken sana geliyor anladim benEşi hacca gitdi normalde onlar ilk günde evlerinde olurlarda eşi evde olmadığı için bizimle geçirecek ilk günü biz derken annesinin yanına geliyor işte bizde aynı evde yaşadığımız için bize gelmiş oluyor
Ne iyi gelinEşi hacca gitdi normalde onlar ilk günde evlerinde olurlarda eşi evde olmadığı için bizimle geçirecek ilk günü biz derken annesinin yanına geliyor işte bizde aynı evde yaşadığımız için bize gelmiş oluyor
Ohh mis tam erik zamanı ya herkeste erik telaşı sanırım yakında böğürtlen sonra üzüm sıra sıra geliyorBende simdi düdükluye koydum kaynatcam icmelik
Maşallah canımYok kız sabahın 4 ünde kalkıyorum bu saate enerjimi kalır
Emojiler yanıltmasın sizi
Ohhh afiyet şifa olsunBende simdi düdükluye koydum kaynatcam icmelik
Afiyet olsun şifa olsun inşallahBende simdi düdükluye koydum kaynatcam icmelik
O zaman örgü örmeye devamkeYaşĺıyım diye gene yırttım
Ohhh afiyet şifa olsun
Bnde bulursam alıyımda yapım
TeşekkürlerAfiyet olsun şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?