Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sabah başlarsan devam ettirmek en güzeli
Sen zaten 19.güne gelmissin alışmıstır vücudun devam et
Bu uygulamanın önceki programlarını da yaptım. Biri iki haftalık, diğeri 1 aylıktı. Bu da 1 aylık. Zor olanı bu. Bitince kendim program ayarlarım. Beğenmediğim hareketleri çıkarıp Samsung health uygulamasından da egzersiz programları ayarlıyorum ama bu bitene kadar ona mola verdim. Bana da yazık

Evet sabah başlarsan devam ettirmek en güzeli
Sen zaten 19.güne gelmissin alışmıstır vücudun devam et
Sabahları yürüyüş daha makul geliyor sakin sakin. İş zamanı sabah dersim olmadığı günler sporla başlayabiliyorum güne ama her gün olamıyor. Eve gelip dinlenip akşam ancak spor oluyor.

Samsung health bende programi varda yaptinmi diye sorsana

Sabahları yürüyüş daha makul geliyor sakin sakin. İş zamanı sabah dersim olmadığı günler sporla başlayabiliyorum güne ama her gün olamıyor. Eve gelip dinlenip akşam ancak spor oluyor.
Yurüyüş daha güzel bencede
Iyi gene aksatmadan birseyler yapiyison sonucta

Ooo sen süpersin cidden gel bizjm kızlara öncülük yap bayram sonrasi
Sizin spor kaptanı hepsine yetişip örnek oluyor ama kızların gaza gelmesi gerekiyor. Bence bayramdan sonra uçacaklar. Zaten bayram var rahatlığı çökmüştü bir süredir. Mesela C Chikolata_gozlum karın kası yapacaktı bir ara. Vazgeçmediyse bomba gibi döner listelere.

Senin samsung kullandığını biliyorum evet. Uygulamada çok çeşitli egzersiz planları var. Kurcala bence çok iyi
Yaaa bilmedigin ne var senin
Spor kaptani yapmazmi yapar tabiki,sende gel gazla demek istedim,bende sana gaz veririm
Gidip şu ev ödevimi yapayım, sonra da açık hava yürüyüşü yapalım hazır kocam izinliyken
Kolay gelsin canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…