- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #83.001
Bu uygulamanın önceki programlarını da yaptım. Biri iki haftalık, diğeri 1 aylıktı. Bu da 1 aylık. Zor olanı bu. Bitince kendim program ayarlarım. Beğenmediğim hareketleri çıkarıpEvet sabah başlarsan devam ettirmek en güzeli
Sen zaten 19.güne gelmissin alışmıstır vücudun devam et
Sabahları yürüyüş daha makul geliyor sakin sakin. İş zamanı sabah dersim olmadığı günler sporla başlayabiliyorum güne ama her gün olamıyor. Eve gelip dinlenip akşam ancak spor oluyor.Evet sabah başlarsan devam ettirmek en güzeli
Sen zaten 19.güne gelmissin alışmıstır vücudun devam et
Samsung health bende programi varda yaptinmi diye sorsanaBu uygulamanın önceki programlarını da yaptım. Biri iki haftalık, diğeri 1 aylıktı. Bu da 1 aylık. Zor olanı bu. Bitince kendim program ayarlarım. Beğenmediğim hareketleri çıkarıpSamsung health uygulamasından da egzersiz programları ayarlıyorum ama bu bitene kadar ona mola verdim. Bana da yazık
Yurüyüş daha güzel bencedeSabahları yürüyüş daha makul geliyor sakin sakin. İş zamanı sabah dersim olmadığı günler sporla başlayabiliyorum güne ama her gün olamıyor. Eve gelip dinlenip akşam ancak spor oluyor.
Kalp krizi geçirmeyecek kadarYurüyüş daha güzel bencede
Iyi gene aksatmadan birseyler yapiyison sonucta
Ooo sen süpersin cidden gel bizjm kızlara öncülük yap bayram sonrasiKalp krizi geçirmeyecek kadarMola günleri de 1 saat Leslie Hareket ve adım olsun, hiç yoktan iyidir.
Senin samsung kullandığını biliyorum evet. Uygulamada çok çeşitli egzersiz planları var. Kurcala bence çok iyiSamsung health bende programi varda yaptinmi diye sorsana
Sizin spor kaptanı hepsine yetişip örnek oluyor ama kızların gaza gelmesi gerekiyor. Bence bayramdan sonra uçacaklar. Zaten bayram var rahatlığı çökmüştü bir süredir. Mesela C Chikolata_gozlum karın kası yapacaktı bir ara. Vazgeçmediyse bomba gibi döner listelere.Ooo sen süpersin cidden gel bizjm kızlara öncülük yap bayram sonrasi
Yaaa bilmedigin ne var seninSenin samsung kullandığını biliyorum evet. Uygulamada çok çeşitli egzersiz planları var. Kurcala bence çok iyi
Spor kaptani yapmazmi yapar tabiki,sende gel gazla demek istedim,bende sana gaz veririmSizin spor kaptanı hepsine yetişip örnek oluyor ama kızların gaza gelmesi gerekiyor. Bence bayramdan sonra uçacaklar. Zaten bayram var rahatlığı çökmüştü bir süredir. Mesela C Chikolata_gozlum karın kası yapacaktı bir ara. Vazgeçmediyse bomba gibi döner listelere.
Kolay gelsin canimGidip şu ev ödevimi yapayım, sonra da açık hava yürüyüşü yapalım hazır kocam izinliyken
Anammm bisey var gene hayirdir canim
Yok bişey gı kilo aldımAnammm bisey var gene hayirdir canim
Allah kabul etsinYok bişey gı kilo aldım
Okul tatil oldu sıpalar evede gelmiyor bende dışarıda bide bayram arası diyet mafişAllah kabul etsin
Valla bilmem napicaz cumaya kim ne yemis ne almis ne vermişi görcezOkul tatil oldu sıpalar evede gelmiyor bende dışarıda bide bayram arası diyet mafiş
Ak koyun kara koyun belli olacak bakalımValla bilmem napicaz cumaya kim ne yemis ne almis ne vermişi görcez
Ayy valla ne olcak bakalim sen gelirsin belkide 200gram eksi gelirsinAk koyun kara koyun belli olacak bakalımDiyete bugün başladım cumaya sabit gelsem iyi
Cumadan beri girmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?