- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #83.581
Bnmki de herşeye tmm der ve bekle bekle tmm gelmezYaaa bizim belki 2 ev belkide 3 ev alcak kadar yerimiz var,ama benim kocam at gözlüklü geri kafali bir insan
Artik ev ve araba almayi gectim evi tadilat yaptirmamız lazim alt kati busene kısmetse bakalim
Bize dayadıklari için götlerini öyle rahatlarBnmki de herşeye tmm der ve bekle bekle tmm gelmez
Bi çivi çakması bile 2 ay sürer allahtan elimden gelirde Bn yaparım bazı şeyleri ama bu ara iyiden Bnde saldımkız Bni perte çıkardı
Aman çocuklara bırakıyorda yarın kavga dövüş çıkacak satıp gidecekler öneml olan senin rahatlığın ama anlasaHeee iste o adam bu adam,cocuklara mal bırakayim derken olan bana oluyor iste,neyse Allah neyi göstercek bizde onu yasıcaz
Satip satıp yicekler kimse mal bakmazAman çocuklara bırakıyorda yarın kavga dövüş çıkacak satıp gidecekler öneml olan senin rahatlığın ama anlasa
Hayırlı olanı göstersin inşallah
Bekarken öyle değildi evlenince baktı Bn bi işe bulaştırmıyorum yemek hazır önüne rahata alıştıBize dayadıklari için götlerini öyle rahatlar
Aynen öyle olan sana oluyorSatip satıp yicekler kimse mal bakmaz
Canım daha iyiyim çok şükür. Görümcemde yemekteydim
Ohaa lan hani sıçalaktın ne ara görümcene gittinCanım daha iyiyim çok şükür. Görümcemde yemekteydim
2 gündür sıçıyom yaOhaa lan hani sıçalaktın ne ara görümcene gittin
Iyi gecmis hadi2 gündür sıçıyom yayetmez mi az yedim ama bak
Iyi geceler canimİyi geceler
Kaptanım yoldayım fırsat buldukça girerim inşallah@vienna
@kittenlove
G Gokyuzu_kadar
@aazra
@Li_zigi
Bunlar tatilde olucak
@Aamine hic uğramadin sanirim gelmiceksin
B BitterCikilata
@M_atruska
@Tweety Bird
@Elif2441
tulay283300
@Pandora27
F Frozen01
@gunesli gunler
@badem000
@Ebru kilinc
M MissHayaLet
D u t
menü ve cuma günü bildirimlere baslayalim
@Ciko_
@Noisy Girl zaten fasulye
BendeBen pert
Ayse geziyor deniz kenarlarinda yemek falan yiyor
Belli zaten hiç uğramadığındanafiyet olsun
Heee gündüz ablasi gecelerin kadını kardesimalesef bizim arabamiz yok,benim kocam oyle seylere meragida yok
Uyudun mu uyumadıysan 3 kere tıklatNabersin görüsemedik simdi uyur kalırim
Benimkilerden tam yatarken acıkır a önce tost yaptım yediler oynuyorlar okul yok erken yatmıyorlar artıkın gececiyizAyy benim kız bu saatte omlet istedi maydanozlu peynirli kekikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?