Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E alsın tarla da, iyi güzel ama hayat da geçiyor. Yaşamak lazım geç olmadan.
Benim yaşım 39,kendisi 51 yasinda,hâlaa baba evinde oturuyor,tamam bende seviyorum burayi ama biseyler yapılsa keske,çok birsey istemiyorum kendiside biliyor,kredi cekmektense ufak yeri satsa hem araba alabiliyor hem evi yapabiliyor

Benim yaşım 39,kendisi 51 yasinda,hâlaa baba evinde oturuyor,tamam bende seviyorum burayi ama biseyler yapılsa keske,çok birsey istemiyorum kendiside biliyor,kredi cekmektense ufak yeri satsa hem araba alabiliyor hem evi yapabiliyor
Kafasının dikine gidip aileden fikir almayan erkekler vardır. Etrafa danışır bak bunlar, başkalarını dinler ama en yakını olan eşini inatla dinlemez. Karısını dinlemek bir şey eksiltir sanki. Öyle biri sanki enişte bey

Aynen öyle canim,hep baskalarini dinleyip beni arka plana atiyor,ama sonunda dedigime geliyor,bende demedimmi diye lafimi sokuyorum,ama kiymeti yokki
Yarin öbürgün cocuklarin birisi dönup bakmicak,yada iyki bana bu mallari biraktin bile demicek

Zaten yeni nesil köydü, tarlaydı beğenmez ki... Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız. Bizim de var köyde 10 dönüm yerimiz. Bence çocukların hiç biri beğenmez orayı. Biz kendimizi eğliyoruz işte bir de çocuklar doğal ortamda büyüyor diye. Yoksa yatırım olarak hiç görmedik valla.

YAa bizim bahce zeytinlik ve incirlik
Icinde,elma,ceviz,armut,erik,seftali hepsi var oyuzden satma taraftari degil
Yoksa kız mı gelip kocasinla bakcak oglanmi gelip karisinla

YAa bizim bahce zeytinlik ve incirlik
Icinde,elma,ceviz,armut,erik,seftali hepsi var oyuzden satma taraftari degil
Yoksa kız mı gelip kocasinla bakcak oglanmi gelip karisinla
Sizin maşallah baya büyük tabi ama dediğin gibi kimse gelip başında durmaz özel ilgisi olmadığı sürece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…