- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #83.941
Öğretmen bi başka yaYeni sezonda kullanayım da öğrencilere aktarayım. Madem sövüyorlar, düzgün sövsünler
Bana gel o zmnYaa ben nasıl şokdayım anlatamam bugün evi topladım temizledim daha dağılmamış
Aaa negüzelYaa ben nasıl şokdayım anlatamam bugün evi topladım temizledim daha dağılmamış
Lan gezdi o gezdi yedi bide
Tamam tamam yalnış organımla okumuşumNooo o geziyordu cnm
Aaa gidiyonmu gitme beeIyi geceler
Canım alttaki pozisyonu yap poponu biraz diklestirerek 1dk bu şekilde kal sonra otur 10 sn karın sandın geçene kadar tekrar et baya fayda ediyorAman ya ne rüzgar var karnım ağrıdı terliksiz dolandım diyekarnım gaz dolmuş
Ben uyurmuyum kız bütün gün gezdim çarşıdaLan bu gün herkes uyumuş sen bile uyumuşsun
Hangi organınla okudunTamam tamam yalnış organımla okumuşum
Aaa gidiyonmu gitme bee
Tartı günü gelince karın ağrısı, hmmAman ya ne rüzgar var karnım ağrıdı terliksiz dolandım diyekarnım gaz dolmuş
Bn anca bebe yıkıyorum ev göçüyorYarın gelirim
Valla gidip gelip odaları seyrediyom biri görse delirmiş dicekAaa negüzel
Anaaa deliValla gidip gelip odaları seyrediyom biri görse delirmiş dicek
Bence de senden inciler öğrensinler sen de pandoradan öğren böyle böyle hepimiz cosarizYeni sezonda kullanayım da öğrencilere aktarayım. Madem sövüyorlar, düzgün sövsünler
Kuru iftiraTartı günü gelince karın ağrısı, hmmRüzgardan artı geleceksin zaar 🌬
Fazla umutlanma maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyorYaa ben nasıl şokdayım anlatamam bugün evi topladım temizledim daha dağılmamış
Bende cam silince yağmur yağıyorBn anca bebe yıkıyorum ev göçüyor
Sildiğim camlara hep yağmur yağmış
Bayram için sildim birinci gün bir bozdu iki gün yağmur yagdiBende cam silince yağmur yağıyorcamları içerden sildim dışardan silersem yağar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?