- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #83.961
O yok burda
Sokarsın banyoya beyaİnşallah çıkar bnden kıza geçmesinde
Abla kardeşim kereme sigara almış bir kutu anneme bırakmış ben de onu almaya gittim bu gece de annem de kalacaktım yarında bavul felan anca hazırlarım dedim ikindi kerem aradı cumartesi değil yarın çıkıcaz diye koştur koştur eve geldim iki deda makina açtım çamaşırları astım bulaşık makinası doluydu onu çalıştırdım Allahtan iki gündür dip köşe ev temizledim de evim temiz@Li_zigi ooo kimler gelmis
Iyi geceler canimİyi geceler
Anaaa deli
Fazla umutlanma maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor
İyi geceler canımİyi geceler
Hahaha valla kuraklık olunca yağmur duası yerine cam silseler hemen yağıyor zaten silinceBayram için sildim birinci gün bir bozdu iki gün yağmur yagdi
Nereye tatile gidiyosunuzAbla kardeşim kereme sigara almış bir kutu anneme bırakmış ben de onu almaya gittim bu gece de annem de kalacaktım yarında bavul felan anca hazırlarım dedim ikindi kerem aradı cumartesi değil yarın çıkıcaz diye koştur koştur eve geldim iki deda makina açtım çamaşırları astım bulaşık makinası doluydu onu çalıştırdım Allahtan iki gündür dip köşe ev temizledim de evim temizo arada çamaşırları ütüle bavula koy dötümün üstüne yeni oturdum
Ben de aynı kız boyanmış duvarları koklayıp aşk yaşıyorumValla gidip gelip odaları seyrediyom biri görse delirmiş dicek
Yaa ne güzel iyi tatillerAbla kardeşim kereme sigara almış bir kutu anneme bırakmış ben de onu almaya gittim bu gece de annem de kalacaktım yarında bavul felan anca hazırlarım dedim ikindi kerem aradı cumartesi değil yarın çıkıcaz diye koştur koştur eve geldim iki deda makina açtım çamaşırları astım bulaşık makinası doluydu onu çalıştırdım Allahtan iki gündür dip köşe ev temizledim de evim temizo arada çamaşırları ütüle bavula koy dötümün üstüne yeni oturdum
Trabzona gitsem keşkem ama Karabük abla iki gün de safranboluda kalırız diye planladıkNereye tatile gidiyosunuz
Ayyy boya kokusuuBen de aynı kız boyanmış duvarları koklayıp aşk yaşıyorum
Olsun canim iyi tatiller değişiklik olur sizedeTrabzona gitsem keşkem ama Karabük abla iki gün de safranboluda kalırız diye planladık
İyi tatiller canımTrabzona gitsem keşkem ama Karabük abla iki gün de safranboluda kalırız diye planladık
Ahhh genzimi yakıyor ama olsun yeni olan herşey mis kokuyorAyyy boya kokusuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?