- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.021
Gaz sancısıSokarsın banyoya beya
Her çıkmak istediğinde klrbaçlarsın çıkamasın@Li_zigi milletin cikolatalarina sulaniyosun bakiyorum sen git gelde seni listeye sokucam cikartmicam kilo verene kadar
Bulundur içir uyumazsaAyy yokki
Görecek ebesini,ama kolayini bulur uyelik iptali yaparHer çıkmak istediğinde klrbaçlarsın çıkamasın
Vatsaptan taciz edersinGörecek ebesini,ama kolayini bulur uyelik iptali yapar
Yokya silerimVatsaptan taciz edersin
Yokya silerim
Ay benimki nengerek var böyle şeylere 1 kek yaparsın yeriz derİyi geceler paketi
Takmayın bu kadar, yaparsın hafif hafif masajını. 3 aydan sonra gaz çok zorlamaz bebeleri. Çözümsüz dert değil. Ayrıca rüzgardan geçmez bebeye, lahana bulgur vs yersen geçer. Süt yapar dedikleri her şey aynı zamanda gaz yapar. Rahat olGaz sancısı
Kimyon baştacımızTakmayın bu kadar, yaparsın hafif hafif masajını. 3 aydan sonra gaz çok zorlamaz bebeleri. Çözümsüz dert değil. Ayrıca rüzgardan geçmez bebeye, lahana bulgur vs yersen geçer. Süt yapar dedikleri her şey aynı zamanda gaz yapar. Rahat ol
Millet uyudu ama ben de yatmadan sana bir şey söyleyeyim. Altı yıl önce bir gaza geldim (bir gazdır gidiyorKimyon baştacımızgazlı bi bebekti inşallah Bn yarın terliğe devam ederim teşekkürler
Canı gönülden edince tutuyo beddularim napcan
Aaa gecmis olsun ne oldu sana birden bireCanı gönülden edince tutuyo beddularim napcanbiri de bana beddua etti heralde belim dogrulamiyo iki gündür serumla ayağa kalktım poşet dolusu da ilaç verdiler oluyom
Saol kaptanım kesin nazara geldim ayakta duramiyom çocuklara bişey olmasın dedim ama kızıminda ateşi çıkmaya başladıAaa gecmis olsun ne oldu sana birden bire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?