- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.061
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın
Tamam canimİlaç icicem diye erken tartıldım kaptanim
Iyi cok artın yok kiz67.9 neyse 100 gr almışım iyi bence
Cok artiyla gelmeden gene de canim
Bayram öncesi tartildigimda 86.8 geldim ama kıyafetle tartilmistim geç oldu ama ilk hedefe ulaştım kaptanımGünaydın canım
Günaydın canım
Tamam canim
Iyi cok artın yok kiz
Yani.ayni benim babam.mal biriktirir.bir de acıtasyon yapar benden baska calisan yok diye.trip atar.cocuklarin evlenmis,65 olmussun.maddi sıkıntın ,rahatina baksana....YAa bizim bahce zeytinlik ve incirlik
Icinde,elma,ceviz,armut,erik,seftali hepsi var oyuzden satma taraftari degil
Yoksa kız mı gelip kocasinla bakcak oglanmi gelip karisinla
Nasil yaaa hepimizi tarttırıp kendin tartılmıyon muBen tartılmiyomki
Ayyyyynen katiliyorum.Millet uyudu ama ben de yatmadan sana bir şey söyleyeyim. Altı yıl önce bir gaza geldim (bir gazdır gidiyor) ikinciyi doğurayım dedim. Buraya da öyle girdim. Gebelik sayfalarına takıldım. Olmadı, iyi ki de olmadı, geçti o gaz sonra. İlk çocuk acemiliktir ya, gergin olursun. Bebeklik dönemini relax yaşamak istedim aslında. Relax ol bacım ya. Doğan çocuk büyür. Sağlıklı olsun yeter ki. Çamura batar, temizlenir. Gazı olur çıkar. Sen de kendini ihmal etme. Üşüyorsan giy çetiğini. Bebek için değil. Tatlı istiyorsan ye, süt olsun diye değil. Sen mutluysan o mutlu. Sen gerginsen o gergin
Gecmis olsun canımSaol kaptanım kesin nazara geldim ayakta duramiyom çocuklara bişey olmasın dedim ama kızıminda ateşi çıkmaya başladı
Saol canımYani.ayni benim babam.mal biriktirir.bir de acıtasyon yapar benden baska calisan yok diye.trip atar.cocuklarin evlenmis,65 olmussun.maddi sıkıntın ,rahatina baksana....
Amannn bosver canını hic sıkma.valla bunlar insanı hasta eder....rahat ol.ne dertlj insanlar var.bu tip lerden anadolumuzda cok var inan. Turkish typical man
Derin nefes...cok derinnnnnnn....daha daha........
Nasil yaaa hepimizi tarttırıp kendin tartılmıyon mu
Ayyyyynen katiliyorum.
Birincide cok korkup ihlamur bile vermwmistim.gauli nebek.ver ihlamuri rahatlasin di mi.yok .bebek ayri zorlandi ben ayri.5 ay evden disari bebegimle yalniz cikmaya bile korktum.koy arabaya gezsin.cocuk hava alsin.sen de al di mi.kendimi oyle bunaltmisim ki.simdi gecmise gidebilsem kendine gel diye kendime bu tokat patlatirdim
Gecmis olsun canım
SenUff tartıııyaa kim çıkacak
Günaydın canım
Günaydın canım
Tamam canim
Iyi cok artın yok kiz
İyiyim bende misafir varIyiyim canim sen nasilsin
He toplaniriz bir iki güne ben dün sabah 70.45 idim bugün kaçın bilemiyorum kaptanımTarti günü ama kimse yok
E Elif_Eylul şaşırtmaç yapım sana
Çok zor şartlar altında tartıldımbakalım yarın ne çıkıcam
94.5 +200 gr
Artilar cok degil kizlar sevindim
Günaydın canımGünaydın kizlar
Tartıl bakalım bugunde eger öyleyse bayramı güzel atlatmışsınİyiyim bende misafir vargiriyorum iki okumadan cikiyorum
He toplaniriz bir iki güne ben dün sabah 70.45 idim bugün kaçın bilemiyorum kaptanım
Tamam kaptanimTartıl bakalım bugunde eger öyleyse bayramı güzel atlatmışsın
Dün bütün gün wcdeydim rüzgar da çarpınca iyi olduArtilar cok degil kizlar sevindim
Bende hap ictim 2tane cikmak icinDün bütün gün wcdeydim rüzgar da çarpınca iyi oldu
Ne kullanıyorsunBende hap ictim 2tane cikmak icin
Bekunis kullaniyorum canimNe kullanıyorsun
Bekunis var iyi geliyor ama Karın ağrısı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?