- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.961
Çiko bunlar olasınSevmemnutella olsun bari
Ooooooooooo nerelerdesin bea hoşgeldinCanlarım bebişkolarım aşkolarım
NedenkiŞimdi demicem daha sonra dicem onu
Valla ösledim sizlerı hıc sormayın nerelerde olduğumuOoooooooooo nerelerdesin bea hoşgeldin
Sende kimsin?Canlarım bebişkolarım aşkolarım
Kime dedinKaptanellam
Varya cok telaşlanmıştım benı gruptan cıkarttın dıyeKime dedin
Aaa o kadar unuttun mu benı
Listeden cikarttim ama burdan cikartmadimVarya cok telaşlanmıştım benı gruptan cıkarttın dıye
Canısım
Aman abla cıkartma benı sakın gerı gelecegım benListeden cikarttim ama burdan cikartmadim
Iyım ablam sızler nasılsınız vlla ben aynı evı tuttmuştuk temızledım güzelce bayram sonu taşıyacaktık adam ben vazgeçtim evı kiralakmaktan dedı tutturdu
Aaaa neden gerizekali adam oyle bisey yaptiCanısım
Aman abla cıkartma benı sakın gerı gelecegım ben
Iyım ablam sızler nasılsınız vlla ben aynı evı tuttmuştuk temızledım güzelce bayram sonu taşıyacaktık adam ben vazgeçtim evı kiralakmaktan dedı tutturdusonra da kavga kıyamet artık vazgeçtik sımdı tekrar ev arıyoruz gerçekten artık gülüyorum halımıze
Oglu oturacakmış vazgecmiş şimdi tekrar karar vermiş evı film temızlemıstımAaaa neden gerizekali adam oyle bisey yapti
Hakkinda hayirlısi olsunOglu oturacakmış vazgecmiş şimdi tekrar karar vermiş evı film temızlemıstım
Hoşgeldin canımCanlarım bebişkolarım aşkolarım
Nedenki
Canısım
Aman abla cıkartma benı sakın gerı gelecegım ben
Iyım ablam sızler nasılsınız vlla ben aynı evı tuttmuştuk temızledım güzelce bayram sonu taşıyacaktık adam ben vazgeçtim evı kiralakmaktan dedı tutturdusonra da kavga kıyamet artık vazgeçtik sımdı tekrar ev arıyoruz gerçekten artık gülüyorum halımıze
Temizledin ben olsam tekrar eski haline döndürür evi öyle geri veririm.Oglu oturacakmış vazgecmiş şimdi tekrar karar vermiş evı film temızlemıstım
Eşim daha berbat hale sokup gerı verdık zatenHoşgeldin canım
Temizledin ben olsam tekrar eski haline döndürür evi öyle geri veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?