- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.981
Tamam canim olurBenim bu sabah misafirim gitti kaptanimi o telasta ben tartilmaya unuttum yedim ictim yarın tartilayim olurmuE Elif_Eylul
Kız hoşgeldinOglu oturacakmış vazgecmiş şimdi tekrar karar vermiş evı film temızlemıstım
Hacişşşkkoomm hoşgeldinCanısım
Aman abla cıkartma benı sakın gerı gelecegım ben
Iyım ablam sızler nasılsınız vlla ben aynı evı tuttmuştuk temızledım güzelce bayram sonu taşıyacaktık adam ben vazgeçtim evı kiralakmaktan dedı tutturdusonra da kavga kıyamet artık vazgeçtik sımdı tekrar ev arıyoruz gerçekten artık gülüyorum halımıze
O nasıl bi şey temizlik boşa mı yaptın masrafını karşılasınCanısım
Iyım ablam sızler nasılsınız vlla ben aynı evı tuttmuştuk temızledım güzelce bayram sonu taşıyacaktık adam ben vazgeçtim evı kiralakmaktan dedı tutturdusonra da kavga kıyamet artık vazgeçtik sımdı tekrar ev arıyoruz gerçekten artık gülüyorum halımıze
Yok kizzzz sallamiyorum
Simdimi oldun daha gecmis olsunYok kizzzz sallamiyorumcovit aşısı oldum iki gündür covitli gibi yatıyorum bisey de yediğim yok
Hoşgeldin canımCanlarım bebişkolarım aşkolarım
Aa amanyak adamCanısım
Tamam 1 haftadan sonra ismim R.....lloİvit yap baktıkça yemiş oluruz
Şifa olsunYok kizzzz sallamiyorumcovit aşısı oldum iki gündür covitli gibi yatıyorum bisey de yediğim yok
Cumartesi öğleden sonra olduk gece 4 é kadar hiçbişey yoktu 4 te bi uyandım aman allahım kirpik diplerim bile ağrıyor eşime diyorum inanmıyorSimdimi oldun daha gecmis olsun
3tane oldum kolum kütük gibiydi sifa olsun insaAllahCumartesi öğleden sonra olduk gece 4 é kadar hiçbişey yoktu 4 te bi uyandım aman allahım kirpik diplerim bile ağrıyor eşime diyorum inanmıyorinsanın gozkapagi ağrir miymis yaaa
Parmaklarım kulagimin arkası böyle varya hiç aklıma gelmeyecek yerlerim ağrıdı vücudumda birde diken batiyor gibi bişi oldu bugün geçti gibi şükür
Ablamlara diyorum yeni yeni semptomlar çıkarma diyorlar
Afiyet olsun canımMenumu yazayımyoksa beni piçaklayacak bayankaptanella
Sabah yok (hastane işlerim vardı )
Öğlen (yoğurt kayısı yulaf)
Ara ( nescafe sütle / leblebi / 4 kare gofret)
Aksam (es kişisi tavukdunyasina gidelim diyorbeyimdir evimin direğidir napayım gidiyim bari )
3 ltre su E Elif_Eylul ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?