- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.221
Oglu bayramin 2.ci günü gitti canimOhh maşallah anneye oğlu gitti o zmn bu hafta gelmeye başladıysa
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın
Nasıl durdu bu zamana kadar 1. Gün gelip 2. Gğn gitti miOglu bayramin 2.ci günü gitti canim
Arefe geldiler 2.ci günü ben gidince yarim saat sonra gittiler,ögretmenlik yapıyorlar ikisideNasıl durdu bu zamana kadar 1. Gün gelip 2. Gğn gitti mi
Sen gidince miArefe geldiler 2.ci günü ben gidince yarim saat sonra gittiler,ögretmenlik yapıyorlar ikiside
Ne kötü hastalıkmış...bebeklerde mi oluyor.yas sınırı falan var mı bu hasta liğinEl ayak hastalığı benim kızımda atlattı iki yaşında felandi bütün tırnakları döküldü yerine yenisi çıktı tamamen tirnalarinin duzelmesi 3 ay sürmüştü
3 gün yüksek ateş yaptı istahsizlik halsizlik Vs çok berbat bir hastalık
Bizde Parktan kapmisyik ve doktorumuz suriyelilerden sonra türedi bu hastalıklar demişti
B BitterCikilata gördün mü anneler topiginde olanıkim yorum yaptiysa hepsinin üyeliği iptal oldu üzüldüm sevdiklerim gitti kız hep
Ne oldu cok merak ettim simdi yaaa.Son yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmişnazar oldu topik
Dunku menum
Sabah 1 dlm ekmek 1 kasik patatesli omlet 10 zeytin domates
Öğlen yarımdan az tost 2 br ayran
Aksam yok ,
11 gibi birazcik karpuz
Spor yok
Su olcemedim ama az oldu 1 litre falandir
Haklisin canimsu çoooooook azzzzzz hele de bu sıcaklarda 3 litre şart Bnce ne yap et iç
önemli bişey yok cnmNe kötü hastalıkmış...bebeklerde mi oluyor.yas sınırı falan var mı bu hasta liğin
Ne oldu cok merak ettim simdi yaaa.
Aldım dün ablacımAyy Allahim herkes hasta yaa nolcak bòyle
Git hemen al ilaclarini
Sağol canım aynen grip olanların çoğuda ishal oluyorGecmis olsun canim.hwrkesden ishal lafi duyuyorum
Otomatik pilotta mıydın filiz
İyiye doğru gidiyorlar şükür canım
Afiyet olsun canımDunku menum
Sabah 1 dlm ekmek 1 kasik patatesli omlet 10 zeytin domates
Öğlen yarımdan az tost 2 br ayran
Aksam yok ,
11 gibi birazcik karpuz
Spor yok
Su olcemedim ama az oldu 1 litre falandir
Günaydın canımGünaydın
Özel okulda onlar dershanedeler 4gun dü sanirim izinleri,bide gelinin anneleri gelicekti antalyadan balikesire oyuzden gittilerSen gidince miokul yok kalaydılar nolcak anacığında rahatlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?