- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.181
Aynısını demişti bizim dr da vallaEvet kız hatta Suriyelilerin ilk gekmeye başladığı zaman doktor şey demişti bunlar bu kadar çok geliyor beraberinde görmediğimiz hastaliklari gorecez diye haklı çıktı oğlum parkta kapmisti bı iki defa doktora bana çocuğu her park sonrası mutlaka yıka demişti parka gün içinde 50 defada gidilse 50 defa yıkarım o yüzden
Allah doktorlarimizi başımızdan eksik etmesin valla çocuklar hasta olunca işin içinden cikilmiyorAynısını demişti bizim dr da valla
Öyle canım allah muhtaç etmesin ama onlarsiz da etmesinAllah doktorlarimizi başımızdan eksik etmesin valla çocuklar hasta olunca işin içinden cikilmiyor
Gördüm cnm ne oldu bitti hiç anlamadımB BitterCikilata gördün mü anneler topiginde olanıkim yorum yaptiysa hepsinin üyeliği iptal oldu üzüldüm sevdiklerim gitti kız hep
AminÖyle canım allah muhtaç etmesin ama onlarsiz da etmesin
Geçmis olsun canımEl ayak hastalığı benim kızımda atlattı iki yaşında felandi bütün tırnakları döküldü yerine yenisi çıktı tamamen tirnalarinin duzelmesi 3 ay sürmüştü
3 gün yüksek ateş yaptı istahsizlik halsizlik Vs çok berbat bir hastalık
Bizde Parktan kapmisyik ve doktorumuz suriyelilerden sonra türedi bu hastalıklar demişti
B BitterCikilata gördün mü anneler topiginde olanıkim yorum yaptiysa hepsinin üyeliği iptal oldu üzüldüm sevdiklerim gitti kız hep
Son yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmişGördüm cnm ne oldu bitti hiç anlamadım
Sağol kuzum geçti gitti çok şükür ama zor hastalık hiçbir bebek olmasın inşallahGeçmis olsun canım
Son yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmişnazar oldu topik
Burda konusmasak canim olaylari biliyorum,simdi herkes biseyler sorar burda konusulur bizim burasida karisirSon yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmişnazar oldu topik
Tamam canım ben bian boş bulunup yazdım uzuldugumden silemiyorum da dimi yazdığımıBurda konusmasak canim olaylari biliyorum,simdi herkes biseyler sorar burda konusulur bizim burasida karisir
Afiyet olsun canımMenüm ;
Sabah yok
Öğlen yok
Ara : beyaz peynirli sandviç
Akşam ; kahvaltı : haşlama yunurta ,fırında patates,peynir ,donates,salatalık
Tam Karadeniz deseneHadi gelin kahve içelim gece kahvesi kizzzz olmaz mı foto atiyim mi Sizeyanlız var ya dışarda nasıl yağmur yağıyor fırtına var temmuz ayı resmen ekim ayından rol çalmış camları kapattık ayaklarima çorap bile giyindim
Aynen valla yağmur nasıl vuruyor tıkır tıkır binanın dışınaTam Karadeniz desenebizim burasıda rüzgârlı çok
Afiyet olsun kayfennAynen valla yağmur nasıl vuruyor tıkır tıkır binanın dışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?