Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El ayak hastalığı benim kızımda atlattı iki yaşında felandi bütün tırnakları döküldü yerine yenisi çıktı tamamen tirnalarinin duzelmesi 3 ay sürmüştü
3 gün yüksek ateş yaptı istahsizlik halsizlik Vs çok berbat bir hastalık
Bizde Parktan kapmisyik ve doktorumuz suriyelilerden sonra türedi bu hastalıklar demişti

Aynısını demişti bizim dr da valla

Geçmis olsun canım

Gördüm cnm ne oldu bitti hiç anlamadım
Son yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmiş nazar oldu topik

Son yazılanları okudun mu asya başka bir hesap açmış ordan uzun uzun durumu yazmış matmazelde aygibi de destekler yorum yazmıştı hem yazılanlar hem üyeler hepsı silinmiş nazar oldu topik

Burda konusmasak canim olaylari biliyorum,simdi herkes biseyler sorar burda konusulur bizim burasida karisir

Tam Karadeniz desene bizim burasıda rüzgârlı çok

Aynen valla yağmur nasıl vuruyor tıkır tıkır binanın dışına
Afiyet olsun kayfenn
Kız gece içiyorsun bebe etkilenmiyor demi
Bn korkudan belli saat sonrası içemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…