- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.421
İdare eder abla çocuklar toparlamaya başladı burun akıntıları tek kaldı bide oğlan ishal uykusunda bile siciyor,bende rahatsizdim da hafif atlatiyorum sandım dün çok rahatsızlandım çocuklar için mecburen kalkiyorumGünaydın canım
Nasıl oldunuz
Yicem sanırım yemedigim icin bu haldeyimYe gitsin
Aaaa nasil uykusunda tutamiyorsa demek yavrum kiyamamİdare eder abla çocuklar toparlamaya başladı burun akıntıları tek kaldı bide oğlan ishal uykusunda bile siciyor,bende rahatsizdim da hafif atlatiyorum sandım dün çok rahatsızlandım çocuklar için mecburen kalkiyorum
Canım reflor var onu yoğurdun içine kat ver oğlana ishali hemen geçer çok geçmiş olsunİdare eder abla çocuklar toparlamaya başladı burun akıntıları tek kaldı bide oğlan ishal uykusunda bile siciyor,bende rahatsizdim da hafif atlatiyorum sandım dün çok rahatsızlandım çocuklar için mecburen kalkiyorum
7dilim ekmek yiceksin dedi,oglen yemegi yiceksin dedi,aksam yemekten 2saat sonra meyve galeta verdi
Sen yemedigin icin,troidlere ve kabizliga bagli kilo veremiyosun dedi
Sen bize ye diyip kendin yemiyormusunYicem sanırım yemedigim icin bu haldeyim
Sen bize ye diyip kendin yemiyormusun
Listede başka neler var
Nasıl iyi gelecekse öyle yap abla bu seferde yiyerek deneYicem sanırım yemedigim icin bu haldeyim
Yaa öyle değil kalkıp kendini sıkıyor gelmesi için sancısı mı oluyor ki acabaAaaa nasil uykusunda tutamiyorsa demek yavrum kiyamam
Götürdünmu sen doktora peki
Sanada gecmis olsun belli zaten,sen bayram dönüsü böyle olucaktiniz
Sağol canım eczanede mi satılıyorCanım reflor var onu yoğurdun içine kat ver oğlana ishali hemen geçer çok geçmiş olsun
Evet cnm reçetesiz alınabiliyor ishalde çok iyi oluyorSağol canım eczanede mi satılıyor
Sıkıyorsa ishal değil o zmnYaa öyle değil kalkıp kendini sıkıyor gelmesi için sancısı mı oluyor ki acaba
Evet ya bayramın dördüncü günü düğüne geldik Konya'ya iki gün kalıp tekrar gittik köye orda da düğün vardı eşime ben evde kalcam sen git gel dedim izin vermedi sende gelcen dedi geceleri buz gibi oluyordu düğün ondan sonra hastalandik
Çok geçmiş olsun canımİdare eder abla çocuklar toparlamaya başladı burun akıntıları tek kaldı bide oğlan ishal uykusunda bile siciyor,bende rahatsizdim da hafif atlatiyorum sandım dün çok rahatsızlandım çocuklar için mecburen kalkiyorum
Aaa geçmiş olsun canım şikayetlerin duzelince verirsin kilonu zaten önce sağlık7dilim ekmek yiceksin dedi,oglen yemegi yiceksin dedi,aksam yemekten 2saat sonra meyve galeta verdi
Sen yemedigin icin,troidlere ve kabizliga bagli kilo veremiyosun dedi
Günaydın canımGünaydın
Öglen özellikle corba dedi bol salata yogurt yada 2bardak ayran
Günaydın canımTunaydin ❤
Sagol canim insaAllahAaa geçmiş olsun canım şikayetlerin duzelince verirsin kilonu zaten önce sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?