- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.461
HedayeeeeAayy ne güzel menüüübenim de sekerim biraz yüksekti böyle ara öğünlerim vardı işte
Bunne beee
Aayy gecmiş olsun canım
Yuuhh 6 ne be
Sağol canımAayy ne güzel menüüübenim de sekerim biraz yüksekti böyle ara öğünlerim vardı işte
Bunne beee
Aayy gecmiş olsun canım
Yuuhh 6 ne be
Her yaa ben ne anlarımHedayeeee
Sen ne bilirsin romantik hedayeeee
Masallaahh bari 2 dilim yeseydi nasıl bir aclık buSağol canım
Götürmüş hepsini işte
Tabi hayatında böyle hediye aldın mı hiçAayy ne güzel menüüübenim de sekerim biraz yüksekti böyle ara öğünlerim vardı işte
Bunne beee
Aayy gecmiş olsun canım
Yuuhh 6 ne be
Patlıcanı hediye alacagına hediye almasın daha iyiTabi hayatında böyle hediye aldın mı hiçBn sevinirim patlıcan çok severim çünkü
Maşallah bi ben yokumSabah kahvalti
1dilim peynir,1yumurta,bol yesillik,bol Domates salatalik,2ceviz,2kayısı,3dilim ekmek
Öglen
Corba,2dilim ekmek,salata,yogurt
Ara
2meyve
Aksam
Sebze yemegi+salata+yoğurt yada ayran+2dilim ekmek+kofte tavuk yiyebilirsin
Ara
1galeta,1meyve
Sorun değil canım hamilesin normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin görüşmek üzere inşallahKaptanım E Elif_Eylul ya ben ayrılacağım sanırım hiç diyet yapacak halim yok sürekli baş dönmesi halsizlik yaşıyorum. Kafamı kaldıramıyorum gün içinde çoğu zaman.Müsadenizi istiyorum ben artık. Çok keyfim kaçtı böyle. B12im düşük çıktı ondan sanırım böyle oluyorum.
Sağlıkla bebişini kucağına al inşallahKaptanım E Elif_Eylul ya ben ayrılacağım sanırım hiç diyet yapacak halim yok sürekli baş dönmesi halsizlik yaşıyorum. Kafamı kaldıramıyorum gün içinde çoğu zaman.Müsadenizi istiyorum ben artık. Çok keyfim kaçtı böyle. B12im düşük çıktı ondan sanırım böyle oluyorum.
Amin sağ ol kaptancımSorun değil canım hamilesin normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin görüşmek üzere inşallah
İnşallah ya kaldığım yerden devam ederimSağlıkla bebişini kucağına al inşallah
Doğum sonrası gelirsin
Üzülme canım bende her hamileliğim çok farklı geçti Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlısı ileAmin sağ ol kaptancımKızlarımda hiç böyle olmamıştım ben de şaştım kaldım çok da üzülüyorum onlarla da ilgilenemedim. Patates kızartıp koydum önlerine
Gerçekten öyleymiş her hamilelik farklı valla. Çok sağ olÜzülme canım bende her hamileliğim çok farklı geçti Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlısı ile
Birde bunun hafta da 2/4 gün olduğunu varsayAnnamin elinde telefon cocugun saçı başı dağılmış mutfak masa darmaduman sonra annemi neden isteyim en sevmedigim seyler
Haklısın vallaAnnamin elinde telefon cocugun saçı başı dağılmış mutfak masa darmaduman sonra annemi neden isteyim en sevmedigim seyler
Tamam canim sorun yok arada gel gecmis olsunKaptanım E Elif_Eylul ya ben ayrılacağım sanırım hiç diyet yapacak halim yok sürekli baş dönmesi halsizlik yaşıyorum. Kafamı kaldıramıyorum gün içinde çoğu zaman.Müsadenizi istiyorum ben artık. Çok keyfim kaçtı böyle. B12im düşük çıktı ondan sanırım böyle oluyorum.
30gun cekmisligimiz varBirde bunun hafta da 2/4 gün olduğunu varsay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?