Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aayy ne güzel menüüü benim de sekerim biraz yüksekti böyle ara öğünlerim vardı işte

Bunne beee

Aayy gecmiş olsun canım

Yuuhh 6 ne be
Hedayeeee
Sen ne bilirsin romantik hedayeeee

Aayy ne güzel menüüü benim de sekerim biraz yüksekti böyle ara öğünlerim vardı işte

Bunne beee

Aayy gecmiş olsun canım

Yuuhh 6 ne be
Tabi hayatında böyle hediye aldın mı hiç Bn sevinirim patlıcan çok severim çünkü

Maşallah bi ben yokum

Kaptanım E Elif_Eylul ya ben ayrılacağım sanırım hiç diyet yapacak halim yok sürekli baş dönmesi halsizlik yaşıyorum. Kafamı kaldıramıyorum gün içinde çoğu zaman. Müsadenizi istiyorum ben artık. Çok keyfim kaçtı böyle. B12im düşük çıktı ondan sanırım böyle oluyorum.

Sorun değil canım hamilesin normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin görüşmek üzere inşallah

Sağlıkla bebişini kucağına al inşallah
Doğum sonrası gelirsin

Sorun değil canım hamilesin normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin görüşmek üzere inşallah
Amin sağ ol kaptancım Kızlarımda hiç böyle olmamıştım ben de şaştım kaldım çok da üzülüyorum onlarla da ilgilenemedim. Patates kızartıp koydum önlerine

Amin sağ ol kaptancım Kızlarımda hiç böyle olmamıştım ben de şaştım kaldım çok da üzülüyorum onlarla da ilgilenemedim. Patates kızartıp koydum önlerine
Üzülme canım bende her hamileliğim çok farklı geçti Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlısı ile

Üzülme canım bende her hamileliğim çok farklı geçti Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlısı ile
Gerçekten öyleymiş her hamilelik farklı valla. Çok sağ ol

Annamin elinde telefon cocugun saçı başı dağılmış mutfak masa darmaduman sonra annemi neden isteyim en sevmedigim seyler
Haklısın valla
Ergenler gibi telle ne yapıyor ki o kadar ne var makineye koyacak 2 tabak kızı da oyalasa

Tamam canim sorun yok arada gel gecmis olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…