- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.481
Cok guzeldi ev geldigimde sorma bune yaaaHaklısın valla
Ergenler gibi telle ne yapıyor ki o kadar ne var makineye koyacak 2 tabak kızı da oyalasa
Sağ ol kaptancım. Sizi hiç bırakasım yok ama evde düzgün yemek yapacak halim de yokTamam canim sorun yok arada gel gecmis olsun
Açken ben ben değilim hesabıHer yaa ben ne anlarım
Masallaahh bari 2 dilim yeseydi nasıl bir aclık bu
Sağol canım
Diyorum ya bazen çocuk bir yerde yirtiniyor hiç bakmıyor bile farzet çocuk düştü bir yerdenCok guzeldi ev geldigimde sorma bune yaaa
Aaa geldim eylül önünü göremiyor saclardan insan toplar,zaten ben giderken 1tek çayi demlemedim masa hazirdi zatenDiyorum ya bazen çocuk bir yerde yirtiniyor hiç bakmıyor bile farzet çocuk düştü bir yerden
Aaa geldim eylül önünü göremiyor saclardan insan toplar,zaten ben giderken 1tek çayi demlemedim masa hazirdi zaten
Halaa masada tabaklar duruyordu,tezgah bulasik
Niye böyle yapıyor çok mu yaşlıAaa geldim eylül önünü göremiyor saclardan insan toplar,zaten ben giderken 1tek çayi demlemedim masa hazirdi zaten
Halaa masada tabaklar duruyordu,tezgah bulasik
Yooo yasli degil 64 sanirimNiye böyle yapıyor çok mu yaşlı
Allah yardımcınız olsunAnnamin elinde telefon cocugun saçı başı dağılmış mutfak masa darmaduman sonra annemi neden isteyim en sevmedigim seyler
Gayet de eli ayağı tutar yaYooo yasli degil 64 sanirim
Yooo günde 19/20000 adım atıyorNiye böyle yapıyor çok mu yaşlı
Yapmak istemiyorGayet de eli ayağı tutar ya
Ee o zmn gezsin tozsun size daha çok ayak bağı oluyorYapmak istemiyorhep bir hizmet bekliyor geldigin de öyle oluyor. Hani hadi ben çocuklara bakayım sen şuraya git buraya git yok daha çok çocukları asagiya babanneye salıyor böyle de saçma şeyler oluyor işte.
Ne yaparsan yap yaramazsin canım daha çok yapmayanlar aranır bizde de durum öyleEe o zmn gezsin tozsun size daha çok ayak bağı oluyor
Gerçi o zmnnda hayırsız evlat olunur
Yaranılmaz ki
Allah yardımcınız olsunhastaneye gitmişsin biraz düşünse iyiymiş
Hee gayette eli ayagi tutuyor valla benden diñçGayet de eli ayağı tutar ya
Bana haram cızzz yasakHadi uyuyalım
Yapmaya kıçınımı çindikleyen var bebeninBana haram cızzz yasak
Ya uyuttum 5 dk ya 5 dk sonra uyandıvalla artık gerçekten ağlıcam
Ahhh bi bilsem 3 kere uyuttum 5 dk sonra ayaktaYapmaya kıçınımı çindikleyen var bebenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?