- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #97.801
Yemeden içmeden kesilirsin Allah korusunDimi hasta falan olurumda
İyiki şişmemis soktuğu yerler kuzenim küçükken arı soktu tam dudak üstüne bütün yüzü balon gibi şişti bı hafta falan öyle dolaştıIyi yaa biseyi yok belki kuduzluğu gecer arı sokmasinla
Teşekkür ederim abla.C Chikolata_gozlum kuzum kızının doğumgünü kutlu mutlu olsun rabbim çok güzel yaşlar nasip etsin güzel yavruna hep birlikte hayırlı ömürleriniz olsun
Ha bu arada yesin içsin kilo derdi olmasın
Bacaktan sokmus 2yerden baktim ignesi falan yok cok şişmemisti şükürİyiki şişmemis soktuğu yerler kuzenim küçükken arı soktu tam dudak üstüne bütün yüzü balon gibi şişti bı hafta falan öyle dolaştı
Malesef bi komşum var diyette olduğumu duyunca kadın sürekli birşeyler yapıp getiriyo kek ti börekti tatlıydı tuhaf yani artık kimseye demiyorumKüstükleri icin bu hâle geldik
Yok anam ben hasta olunca eşim çıldırıyo alıp yedirmediği kalmıyo daha fazla alıyorumZayıflarsın hasta olursan
Oh ne güzel bütün işlerini halletmisinDöverim onu
Ohh tamam
Sabahtan evi temizledim. Sonra lazere gitdim geldim . Yemek yaptım. Belki akşama doğru gezmeye gideriz diye işlerimi bitirdim.
Yokya uyandığımda yoktu işe gitmişdi
Yok tek yaptım
Teşekkür ederim abla
Yok kız o bir türlü kesilmiyor bir tek çok mutlu olunca aklıma gelmiyor bende ters tepiyoYemeden içmeden kesilirsin Allah korusun
Kesilse zaten burda olmazdıkYok kız o bir türlü kesilmiyor bir tek çok mutlu olunca aklıma gelmiyor bende ters tepiyo
Filiz abla bilerek ikimizi eş yapmış sana çeneli biri lazım diye kimse baş edemez senle diye
Yokçene maşallah
Teşekkür ederim canım
Dimi hiç eşin bu kadar düşünüp yazmıyordur sana
İyiki buraya denk geldim kıız sizinke tanıştımKesilse zaten burda olmazdık
Kolay gelsinNeyse ben gidiyore azcık işlerim kaldı onlarıda bitireyim.Sonrada Yürüyeyim azcık
Bakırköy’de Özel bir hastanedeyim ben, kız kardeşim de Büyükçekmece’de Özel bir hastanede :)İstanbul’un neresindensin belki senin çalıştığın hastaneye geliyorumdur
Ay iyi bari ucuz atlatmış minnakimBacaktan sokmus 2yerden baktim ignesi falan yok cok şişmemisti şükür
Onu da yaparsın senYürümek dışında
Üzülme, aramızda sabah pişi yiyenler vardır belkiMahallede bebek kuranı varmış gittim bir dilim börek yedim geldimyede ye offfff oda bi güzeldiki
Kolay gelsin eşimNeyse ben gidiyore azcık işlerim kaldı onlarıda bitireyim.Sonrada Yürüyeyim azcık
Sağlıklı, huzurlu yılları olsunTeşekkür ederim abla.
İnşallah
Üzülme, aramızda sabah pişi yiyenler vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?