- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #97.821
Kolay geleBende gidiyoreee işlere
SendemiÜzülme, aramızda sabah pişi yiyenler vardır belki
Kolay gelsin canimBende gidiyoreee işlere
Evet kaç defa denedim telefonumdan kaynaklı daha önceki sıkıntı olmmuyoduK Klassklasik demisti sanki adim sayar yukleyemiyorum diye
SusakIyi yaa biseyi yok belki kuduzluğu gecer arı sokmasinla
Ozaman ben 5 bini tamamliyorum kesin hergun yazabilirim günlük 5 bin adım dimiAnladım canım gün içinde bir saat tempolu yürüyüş yapıyorsan 1 saat yürüyüş 7000 adım civarı oluyor.
Evet kesin yazıyorsunOzaman ben 5 bini tamamliyorum kesin hergun yazabilirim günlük 5 bin adım dimi
Bnde ortadanızdayımBakırköy’de Özel bir hastanedeyim ben, kız kardeşim de Büyükçekmece’de Özel bir hastanede :)
Sen yaparsın da olmaz mıMutfagi boyamak icin beyaz boya almıstim geldi hafta ortasi başlayim bakalim nasil olcak
Cekeyim öncesi sonrasiSen yaparsın da olmaz mı
Aynen ya yap at bize de ,kulplari da degistirince mis gibi olur.Cekeyim öncesi sonrasi
Sonra banyoyu ve kapilari kismetse yaparim
Bence de yap öncesi sonrasıCekeyim öncesi sonrasi
Sonra banyoyu ve kapilari kismetse yaparim
Hafta ortasi gidip bakicam kulp kapaklari yerinden söküp 1gunde boyarim astar gecerim 2.ci gun tekrar boyayip 3 4 gun sonra vernik atarimAynen ya yap at bize de ,kulplari da degistirince mis gibi olur.
Masallah masallaahhHafta ortasi gidip bakicam kulp kapaklari yerinden söküp 1gunde boyarim astar gecerim 2.ci gun tekrar boyayip 3 3 gun sonra vernik atarim
Simdiden kolay gelsin.Hafta ortasi gidip bakicam kulp kapaklari yerinden söküp 1gunde boyarim astar gecerim 2.ci gun tekrar boyayip 3 3 gun sonra vernik atarim
Bu gazla yaparsin artik.Kolum bacagim tutmuyor onu napicaz
Kulpları sökme kağıt bant yapıştır yapHafta ortasi gidip bakicam kulp kapaklari yerinden söküp 1gunde boyarim astar gecerim 2.ci gun tekrar boyayip 3 4 gun sonra vernik atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?