- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #97.861
Akşama 30.000 40.000 olur6000oturanke
Siftinirim sen npnNabıhon ortaaam
Hedef 20.000 bakalımAkşama 30.000 40.000 olur
Yaaaa noldu yorgun apppllaaa gecen gunde sende beni vurdun bunlarla birlik olupsendemi haaa
Evet takım oldunuz. Bu haftanın sonunda takımlardan hangisinin yuzdesi daha cok olursa +1 ödül yapacakTunaydinlar dün menumu yazmayı unuttum yaa simdi yazsam olurmu acepdüğünümüz vardi da şehir dışındayım
Sabah menemen 1dilim tb ekmegi 1dilim beyaz peynir zeytin
Ogle 1 kase zeytinyağlı fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Akşam düğün menüsüydu biraz karışık aslinda yemek diyete uygundu ama biraz.icecegi kaçırdım
E Elif_Eylul
Şimdi bizaminebusra ile takım mı olduk her birimiz 5000 mi atacak günde anlayamadım.ben
Afiyet olsun canımTunaydinlar dün menumu yazmayı unuttum yaa simdi yazsam olurmu acepdüğünümüz vardi da şehir dışındayım
Akşam düğün menüsüydu biraz karışık aslinda yemek diyete uygundu ama biraz.icecegi kaçırdım
E Elif_Eylul
Şimdi bizaminebusra ile takım mı olduk her birimiz 5000 mi atacak günde anlayamadım.ben
TeşekkürlerEvet takım oldunuz. Bu haftanın sonunda takımlardan hangisinin yuzdesi daha cok olursa +1 ödül yapacak
Hayır en az 5 bin adım atılacak. Hepinizin adımı ayrı. Bireysel adım yarısı var
Evet canımTunaydinlar dün menumu yazmayı unuttum yaa simdi yazsam olurmu acepdüğünümüz vardi da şehir dışındayım
E Elif_Eylul
Teşekkür ederim hepinizeHerkes cevap vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?