- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.001
Sünneti 25 Ağustos olcak abla ama düğünü yapmam heraldeGurbettt42 sen nezaman sunnet yapcan dügun falan
Kücük daha sizin orda nasil oluyor düğünlerSünneti 25 Ağustos olcak abla ama düğünü yapmam heralde
Bizde pek kimse yapmaz sünnet düğününüKücük daha sizin orda nasil oluyor düğünler
Aaa biz gene merakliyızBizde pek kimse yapmaz sünnet düğününü
Yani adet değil isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor kişiye bağlıAaa biz gene merakliyız
Òyle canim durumuna göre yapılır yapılmaz isteyen kestirir bırakır sart degil isteYani adet değil isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor kişiye bağlı
Aynen öyle abla sünnet düğünü organizasyonuna, salonu tutacağım parayla başka bişey yaparım, daha iyi ,ama sorun o değil benim sülale parça pörçük herkes bir yerde yapmaya kalksam 50 kişi ya gelir ya gelmez o bile şüphede ondan kalır yaniÒyle canim durumuna göre yapılır yapılmaz isteyen kestirir bırakır sart degil iste
Ben salon tutmustum,etli pilavli falanharcı bokunu gecmisti
NidenkiKızı aynanın öteki tarafina hapsediyorlar
Vlla bnde acıktımAcıktım şeftali ve yoğurt yedim 1 tane de kepekli galete
Bende 3tane semazen tutmustum,yemegi falan dunyanin parasi,dedgin gibi o parayi neden veriyozki isteAynen öyle abla sünnet düğünü organizasyonuna, salonu tutacağım parayla başka bişey yaparım, daha iyi ,ama sorun o değil benim sülale parça pörçük herkes bir yerde yapmaya kalksam 50 kişi ya gelir ya gelmez o bile şüphede ondan kalır yani
Sakın yimeeeeeeeeVlla bnde acıktımama canım çikolata ıstıyor ıyıkı evde yok şimdiye yedıydım
Herkesin gocası dışarda oluncaHerkes burdaymısnormalde pazar günü kimse olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?