- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.021
Benim kocayi sorarsan tarladan geldi yanim hep evde amaHerkesin gocası dışarda oluncabende arada bi bakıyom ne yapıyosunuz diye
Napcan yapacak bişey yokBenim kocayi sorarsan tarladan geldi yanim hep evde ama
Sizin mevzu derinBenimde ama malesef
Çooook saçmaydıKızı aynanın öteki tarafina hapsediyorlar
En güzeli mevlütünü okut yeterAynen öyle abla sünnet düğünü organizasyonuna, salonu tutacağım parayla başka bişey yaparım, daha iyi ,ama sorun o değil benim sülale parça pörçük herkes bir yerde yapmaya kalksam 50 kişi ya gelir ya gelmez o bile şüphede ondan kalır yani
Tatilini degerlendir canimBen izindeyim köye geldim dağ bayır dolaşıyorum valla spor yapamıyorum ama
Allah seni şu cocuga bakamiyosan bana verPazardan geldik
Bebem bebek arabasıyla düştüakıl edemedim ağırlığı bırakınca küt aklım çıktı çok şükür bişi olmadı
Allah seni şu cocuga bakamiyosan bana ver
Bisey oldumu
Manyaklasma be digerini büyütmuşsun bunumu büyütemicen şaka dedimbakamıyorum demi
Bnde bazen diyorum bakamıyorum bişey olmadı şükür üstüne erik tyıkadım verdi kemirdiAllah seni şu cocuga bakamiyosan bana ver
Bisey oldumu
Yavrum erikmi yedi o bağrısla ben elifi cok düşürürdüm öyleBnde bazen diyorum bakamıyorum bişey olmadı şükür üstüne erik tyıkadım verdi kemirdi
Yok sakinleşti keyfi yerine geldi öyle ne halt vardı pazara gittim diye de kendime kızdımYavrum erikmi yedi o bağrısla ben elifi cok düşürürdüm öyle
Olcagi varmis sacmalamaYok sakinleşti keyfi yerine geldi öyle ne halt vardı pazara gittim diye de kendime kızdım
Durumu nasıl canımPazardan geldik
Bebem bebek arabasıyla düştüakıl edemedim ağırlığı bırakınca küt aklım çıktı çok şükür bişi olmadı
Tamam öyleyseEvet kesin yazıyorsun
Eski formundaDurumu nasıl canım
İyi maşallah olmasın amanEski formunda1saatten fazla oldu düşeli daha uyutmadım kusma bilinç kaybı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?