- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.381
Olsun artiyla gelmedin sonucta
Listeye bak be yesillenmis
Ellerine sağlık kaptanım
Evet cumaya eksiyle gelecek inşallah bı 70 te takılmıştım dahada takilmam inşallahOlsun artiyla gelmedin sonucta
TerbiyesizlerAnam bi fırına gittim geldim kaç sayfaçene yapmışlar
bende 70e takılıydım şimdi de 68 altına düşemez oldum :)Evet cumaya eksiyle gelecek inşallah bı 70 te takılmıştım dahada takilmam inşallah
Tebrikler canım eksin harikaCuma 56.85
Bugün 55.70
Günaydın canımGünaydın
Afiyet olsun14 ağustos menü
12.10 çeyrek tost
19.00 lavasli tavuk döner (yarısını yiyip yarısını bıraktım bitirmedim)1 ayran
22.00 3,4 kavrulmuş badem ,2 fındık, 2 çatal pasta (aniden misafirliğe gittik doğum günüsü varmış)
Su 2 2,5 arası
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Abooo hemen etiket heeemmeennAfiyet olsunbende dün pasta yedim menüye yazmadım kaptiş duymasın. Unutdum aslında okadar küçükdüki aklımdan çıkmış
Maşallah yok yok tost döner pasta inşallah eksi gelirsin
Maşallah
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.ş.b P.r.b C Chikolata_gozlum ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ @Orjinalanne1 ️ ️ K Klassklasik ️ ️ @tulay283300 ️ ️ @ozlemblc ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ @English_teacherrr ️️️ ️ @misophonia_ ️ ️ @Yorgun98 ️ ️ @Aamine ️ ️ ️ @aminebusra ️ ️ ️ Gurbettt42 ️ ️ ️️ M Mavi Menekse ️️ ️ ️ @kittenlove ️️ ️️ ️ @suspushanimcim ️ ️
Ayağına sağlık canım
Tebrikler canım
Kız hepsi çok azdi vallah doymadım bile misafirlik hesapta yoktu aniden gelisti yediklerim de ayıp oldu diye o kadar ısrara en sonunda diyetteyim dedimAfiyet olsunbende dün pasta yedim menüye yazmadım kaptiş duymasın. Unutdum aslında okadar küçükdüki aklımdan çıkmış
Maşallah yok yok tost döner pasta inşallah eksi gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?