- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.421
İnşallah canımDaha pişircem kalkarsam
Olsun Cumaya daha çok olacak inşallah
Afiyet olsun canım
hooop kalktım gidip pişirem
Günaydın canımGünaydin uyuya kalmisiz, iyi güzel dinlenmisim.
Sağol ablamGuzel gidiyorsun bu sefer tebrikler canim
Eksin cok guzel canim tebrikler
Bende soğanlı yaparımMenemen soğansiz olur
Eyvah ozaman bende şimdi bir ayda 68 de takılı kalırsambende 70e takılıydım şimdi de 68 altına düşemez oldum :)
canım yoğunluktan inan giremiyorum.sorun olacaksa listeden çıkarabilirsinCanim cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapılıyor
Hergun menü şartı var
Hehee bilemiyorumÇatalın ucunda yedim 1 çatal bile etmez yazmağa değmezmidem alaymı ediyorsum benle dedi
Aaa onu da mı yazmıstıBenim kızın bölümü açıklanmış medya iletisimamelyathanede çalıs medya oku
Yazık olmusYürüyorum uyandığımdan beri adım sayar saymıyormus eşimle telefonları değiştirdik aynı kullandığım ama saymıyor canımı sıktı
Bide iki tane yükledim hangisi olursa öbürünü silerim diye olmuyor ikisideYazık olmus
Ben soğanı sevmedigim icin menemene gene hayatta koymamBende soğanlı yaparım
Heee nasilsa sağlıktayim deyip onu okucam dedi simdi onla devam etcekAaa onu da mı yazmıstı
Anladım koymuyorsun normalde sandımBen soğanı sevmedigim icin menemene gene hayatta koymam
Malesef canım kural böylecanım yoğunluktan inan giremiyorum.sorun olacaksa listeden çıkarabilirsin
Bende menemene sogan koymam her seye sogan konulur mu yaBen soğanı sevmedigim icin menemene gene hayatta koymam
Canım nebilim valla benimki samsung healty guzel sayıyorNapcam ben kizceler bu adım Sayarı sizler hangisini kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?