- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.441
Ben uyguna bileklik almıstım adım yarısı varken en iyi cozum bu benceNapcam ben kizceler bu adım Sayarı sizler hangisini kullanıyorsunuz
Markete gecen gelmisti 150 tl bazen 99 tlBen uyguna bileklik almıstım adım yarısı varken en iyi cozum bu bence
O yüklü bu telefonda eşim işte bakamıyor eve gelsin yaparım da geç geliyor bakayım bi başkalarına onu ayarlayana kadarCanım nebilim valla benimki samsung healty guzel sayıyor
Bende uyguna bulunca alırım lazım oluyor telefonu hep taşıyamıyorum adımların yarısı da boşa gidiyorBen uyguna bileklik almıstım adım yarısı varken en iyi cozum bu bence
Pazartesiye guzel başlamıssin canim tebriklerE Elif_Eylul canım 90.75 geldim
Markete gecen gelmisti 150 tl bazen 99 tl
Trendyoldan 100e aldıydım bende. link atiyim istiyorsanBende uyguna bulunca alırım lazım oluyor telefonu hep taşıyamıyorum adımların yarısı da boşa gidiyor
Var kız bencede alsin bir araTrendyoldan 100e aldıydım bende. link atiyim istiyorsan
Bakarım bi ara canım dibine vurdum paranın bu aralar çok harcadım onu da başka zaman alırım alacağım zaman link isterim sendenTrendyoldan 100e aldıydım bende. link atiyim istiyorsan
Nezaman bisey alsak zaten kendimiz icin bize para kalmiyorBakarım bi ara canım dibine vurdum paranın bu aralar çok harcadım onu da başka zaman alırım alacağım zaman link isterim senden
Yok abla ne yalan söyleyeyim kendime de alıyorum bu aralar hep kozmetik ürünleri aldımNezaman bisey alsak zaten kendimiz icin bize para kalmiyor
Cumaya asıl buhafta canim şu 90lardan kurtulman lazimYetişemedim 12 ye canım kusura bakma yaatartildim aslinda aynı geldim 93.5 inşallah cumaya eksi gelirim E Elif_Eylul
Kendi sayfasından da küsüp gidenin aklından şüphe ederim benM MissHayaLet zor zamanda küsüp gitmeyene gemiyi terketmeyene kaptan deniyormusmagdurumda magdurup edebiyat okumaya karar verdim
Kendi sayfasından da küsüp gidenin aklından şüphe ederim ben
Hemde acilen artık bir bahanem kalmadı yok şehir dışı yok düğün bitti artıkCumaya asıl buhafta canim şu 90lardan kurtulman lazim
Yani kendimize yapıyoruz,biseylerden azda olsa fedakarlık yap canim, yazda bitti kışa gircez derken hayat gidiyorHemde acilen artık bir bahanem kalmadı yok şehir dışı yok düğün bitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?