- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.661
Aynen öyle ya saatlerdir yok çocuk uyusun gidip bakayımLazim olunca kesilir
İnşallah bende inanıyorumBeraber üstesinden geliriz orticim endişelenme
Senin anan anlamazYok anam anlamıyor valla söyledim işte nasıl gideyim 3 çocukla 45 dk 1 saat yol sanki çocukların hepsi uslu çocuk gibi
Açılımı / 10bin yaptın,oturup eline telefonu aldin10.000
Olmaz canım illa ona gidilsin istiyor gidince de 5 dk oturmuslugum yok ne muhabbetten ne yedigimden birşey anlamıyorum inankiGidip napcak ki o zaten geliyor
Yeşil çay soda limon ben bunları karıştırıp yapıyom. İyi ödem attırıyor. Bide iştah kapatıcı içtiğimde tatlı falan pek istemiyorum.Dukanı bneım de yapasım var canım faydası oluyor mu bide Nası ypıyon
cuma yersinBende yapmayı düşünüyorum canım çekiyore ama ödül günü olabilir
En nefret etdiğim şey .Suyumuz kesilmiş hiç bir sorun da yok kendiliğinden
Evdekilere biber dolması karışık kızartma kendime meyveli kefirNe yapiyonuz hanimlar , aksama ne var menüde ,birbirimize fikir olsun?
Arada kışı çişe götürmek duş almak falanda vardı onları şey etmedimAçılımı / 10bin yaptın,oturup eline telefonu aldin
Sayılari az aZ başla gün gün arttır ben kuaniyorum.Kizlar dumbel kullanan var mi ? 2 ser kiloluk var ben de kullanmaya basladim biraz biraz .
, yoğurt çorbası, tavuk salatası yapcam kendimeNe yapiyonuz hanimlar , aksama ne var menüde ,birbirimize fikir olsun?
Ay valla sinir oluyorum ya sanki keyfimden gitmiyormusum gibi napcam gidipte eee çocuklar gezmiş olur öyle olmuyor işteSenin anan anlamaz
Bosver ben soyledimAy valla sinir oluyorum ya sanki keyfimden gitmiyormusum gibi napcam gidipte eee çocuklar gezmiş olur öyle olmuyor işte
Kız bende söyledim hala sana ne diye dile getiriyorBosver ben soyledim
Kız bende söyledim hala sana ne diye dile getiriyor
Ay valla gelde sinir olma her geldiğin de çocuklar ile görüyor halimi ben daha ona ne diyim ya bu kadar da anlamamazliga gelinmez 1 çocuk ile 3 çocuk bir mi ya.
Hosgeldin canim eksiyle gelmissinSelaaaam ancak fırsat buldum kusuruma bakmayın işyeri yoğundu bugüneve geldim yakaignem yapıştı biraz oglusla ilgilendim eeee kız durur mu ona da ilgi alaka Allahtan koca kişisi nöbette bide o ilgi isteseydi
56.5 çıktım Sabah E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?