- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.701
Dondurma hiç yemedim sanırım 1 ay olduDondurma sandım
Heee oluyor sanOlmuyır mu
Tüü TahsineFikret süslenmiş adam iyi geceler diyip arkasını dönüyor
Tamam tamam yemesin
Bence ev yapımı olunca daha güzel oluyor o yüzden belirtmişHee ev yapımı olunca kalorisi az oluyor degilmi
Bende uzun zamandır yapmiyorumBence ev yapımı olunca daha güzel oluyor o yüzden belirtmiş
Geçmiş olsunİstenmeyen misafirimde geldi
2 yumurtadan tencerede pişirdim o kadar kakao atmışım ki bitter az hafif kalır yanında şeker de yarım bardak koydum kakao bastırmış şekeriBende uzun zamandır yapmiyorum
He ya bendeYeşil çay soda limon ben bunları karıştırıp yapıyom. İyi ödem attırıyor. Bide iştah kapatıcı içtiğimde tatlı falan pek istemiyorum.
cuma yersin
En nefret etdiğim şey .
Eee eşin dün pastayemişti
Kız ona yenmek denirse iki Çatal yedim o da ucundan bide meyvesiydi sende yememissin bitto vicdanını rahatlatmaya çalışıyor kek yedi ya bakma sen onaBende yemişdimm ödeştik
Evren yapma yapma diyir sana olmaz sanırım yaA101 e gittim yeşil çay için özellikle barkod okuyuculari bozuldu böyle şansın içine bekledim bekledim olmadı geri bırakıp markete gittim orda da yoktu dukan birası yapacaktım kiraz saplı çayım var kayisili var onlarla yapılır mı acep dukan
Hah götün tutmaz şimi sürekli işemeyeKirazsaplı çayla yesil cayı karıstırdim
A101 den nefret ediyorum 12 parça sipariş verdim 1 tanesi yanlış geldi 6 tanesi hiç gelmedi.A101 e gittim yeşil çay için özellikle barkod okuyuculari bozuldu böyle şansın içine bekledim bekledim olmadı geri bırakıp markete gittim orda da yoktu dukan birası yapacaktım kiraz saplı çayım var kayisili var onlarla yapılır mı acep dukan
Evren bugün bana takmışEvren yapma yapma diyir sana olmaz sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?