- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.101
boyum nasıl uzasın kız bu saatten sonraBoyun mu uzadı
Allah sana boy vermiş gerisine koy vermiş
yaylada yaylanası gelmiş cok guldumHerkese günaydınnburda internet bazı yerlerde çekiyo o yüzden giremiyorum her zaman
Dünkü menüm ;
Kahvaltı : sahanda yumurta ,yarım dilim ekmek ,domates,salatalık ,süzme peynir
Ara : 2 poğça
Akşam ;4 parça ızgara tavuk pirzola,köz patlıcan ,2 bardak ayran
1 dilim bisküvi pastası ,çay
Köyde biraz zor oluyo valla diyet herkes bişiler yedirmeye çalışıyo ama az yemeye çalışıyorum bi şekilde
E Elif_Eylul M Mavi Meneksesuspushanimcim
Eşimin de tembelliği tuttu normalde saatlerce yürümek isteyen adamın yaylada yaylanası geldi yürüyemiyoruz da
Gerisine koy vermiş dediğim sana boy vermiş bizede koy vermiş senin gerin bizizboyum nasıl uzasın kız bu saatten sonra
yazıklar olsun herkes yapardı da sen
Ee altta yazıyor zatrn kiboyum nasıl uzasın kız bu saatten sonra
yazıklar olsun herkes yapardı da sen
Hee hee çevir kazı yanmasınGerisine koy vermiş dediğim sana boy vermiş bizede koy vermiş senin gerin biziz
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGÜNAYDIN
Günaydın canımGünaydın kızlar ❤
Günaydın canımHerkese günaydınnburda internet bazı yerlerde çekiyo o yüzden giremiyorum her zaman
Dünkü menüm ;
Kahvaltı : sahanda yumurta ,yarım dilim ekmek ,domates,salatalık ,süzme peynir
Ara : 2 poğça
Akşam ;4 parça ızgara tavuk pirzola,köz patlıcan ,2 bardak ayran
1 dilim bisküvi pastası ,çay
Köyde biraz zor oluyo valla diyet herkes bişiler yedirmeye çalışıyo ama az yemeye çalışıyorum bi şekilde
E Elif_Eylul M Mavi Meneksesuspushanimcim
Eşimin de tembelliği tuttu normalde saatlerce yürümek isteyen adamın yaylada yaylanası geldi yürüyemiyoruz da
Günaydın canımGünaydin
Yok ya biber dolması yedigim için ekmek tercih etmedim.Cok az degil mi ama
İyi geceler ablageçmiş olsun geçer hemen inşallah
Gecmis olsun canim
Sağolun kizlarGeçmiş olsun canım
gidem de boyumu yazam da bir görsünler endamım yürüsün
Sağol canım benimİyi gecelergeçmiş olsun kaptanım
Geçmiş olsun canımSağolun kizlarakşam bsa agrimdan gözümu açamadım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Cidden o anlam da demiştimHee hee çevir kazı yanmasın
Resim buraya sürükle veya tıkla diyorya oraya basıyorum olmuyorResim büyükse yükleme yapmaz fotograf cekince onu kesip yüklemen lazim
Aslinda olur canim yada altta dosya ekle var ordanda deneResim buraya sürükle veya tıkla diyorya oraya basıyorum olmuyor
NoldukiCidden o anlam da demiştim
Sizin içiniz fesat nasıl anladıysaniz
Küslük olmasın lütfen benim şakalarım böyle
Konu cikoyla alakalı yorgun abla ona selvi boylum dedi bende takıldım cikoya buraya kadar bişey yok, sonra oznurla sakalastik endamimi göstereyim falan dedi bende Allah sana boy vermiş gerisine kıy vermiş dedim geriside ben oluyorum boydan dolayi sonra Hacer geldi falan fistan işte geçmiş yapmadın mı bişey yok ortada bence korkmaNolduki
Tansiyon mu düştü acaba sıcaktanSağolun kizlarakşam bsa agrimdan gözümu açamadım
Lan yaptim gecmis gecmiste bisey yok zaten saçmalama_yinKonu cikoyla alakalı yorgun abla ona selvi boylum dedi bende takıldım cikoya buraya kadar bişey yok, sonra oznurla sakalastik endamimi göstereyim falan dedi bende Allah sana boy vermiş gerisine kıy vermiş dedim geriside ben oluyorum boydan dolayi sonra Hacer geldi falan fistan işte geçmiş yapmadın mı bişey yok ortada bence korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?