- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.141
Sağol canımGecmis olsun, ben de kendimi cok ac biraktigimda basim bazen cok agriyor.
Yolun açık olsunEki Görüntüle 3114122 C Chikolata_gozlum kiraz saplı çay içiyorum aç karnına işlerimi bitirip yeşil çay almaya gitcem
Afiyet olsunEki Görüntüle 3114122 C Chikolata_gozlum kiraz saplı çay içiyorum aç karnına işlerimi bitirip yeşil çay almaya gitcem
Tersini söyleseydide canın kocan olurmuyduSabah canım kocamzayıflamışsın eriyorsun dedi
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Yok altta olduğundan değil bir ara boy muhabbeti olmuştu ordan takıldıGaliba biliyorya hem altdada yazıyor
yaylada yaylanası gelmiş cok guldumafiyet olsun canım sen ona bakma sen yürü evin içinde koş
dün biraz yürüyelim dedim çıktık 10 dk oldu sen bana beş bini adımı tamamlatmaya çalşmıyorsun di mi diyo
GÜNAYDIN
Günaydın kızlar ❤
Herkese günaydınnburda internet bazı yerlerde çekiyo o yüzden giremiyorum her zaman
Dünkü menüm ;
Kahvaltı : sahanda yumurta ,yarım dilim ekmek ,domates,salatalık ,süzme peynir
Ara : 2 poğça
Akşam ;4 parça ızgara tavuk pirzola,köz patlıcan ,2 bardak ayran
1 dilim bisküvi pastası ,çay
Köyde biraz zor oluyo valla diyet herkes bişiler yedirmeye çalışıyo ama az yemeye çalışıyorum bi şekilde
E Elif_Eylul M Mavi Menekse @suspushanimcim
Eşimin de tembelliği tuttu normalde saatlerce yürümek isteyen adamın yaylada yaylanası geldi yürüyemiyoruz da
Günaydın kızlarGünaydin
Hep cağğnımTersini söyleseydide canın kocan olurmuydu
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Yok altta olduğundan değil bir ara boy muhabbeti olmuştu ordan takıldıama rahatsız olursan söylemem kuzum
salyangoz musun sen kabugun içinden çıkmalarKendime nasıl çekeyim sonuçta bi kabuğun içinden çıktım
Dünkü 50 dk kardio bilmem kaç dk pilates ağrıttı kesin başınıBen spora
Yok kız çocuklar da çok yoruyor bu araDünkü 50 dk kardio bilmem kaç dk pilates ağrıttı kesin başını
Yolun açık olsun
Sağol canımAfiyet olsun
Tersini söyleseydide canın kocan olurmuydu
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Yok altta olduğundan değil bir ara boy muhabbeti olmuştu ordan takıldıama rahatsız olursan söylemem kuzum
Hee salyangozum sürüngenim sonra kelebek olup ucucamsalyangoz musun sen kabugun içinden çıkmalar
Yo benim için sıkıntı yokTersini söyleseydide canın kocan olurmuydu
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Noldu abam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?