- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.261
Tas kebabı, pilav yapcam, et sulu çorba, ve barbunya yanına da cacık
Geçmiş olsunbugünde bnm başım ağrıyormidem bulanıyor
bugünde bnm başım ağrıyormidem bulanıyor
Paylaş canim ne sıkıntı olsunE Elif_Eylul arkadaşım diyetisyene gitti yağ yakıcı ödem suyu vermiş paylaşmakta sıkıntı yoksa atayımmı buraya
Halaa yemek yemicemmi diyosunBen bugün çok yoruldum evdekilere sadece Yumurtalı patates yapicam yanında erik komposto koyarim yeter. Kendimde hıyar kemiririm artık
Bende deneyim canim sagol
Halaa yemek yemicemmi diyosun
Yine yaparsin canım bu süreç 3 yıl önce 53 kadar düştüm sonra tekrar hamilelik 65 ile doğuma gittim. Şimdi tekrar onkiloya düşmek istiyorum bakalım.Ben lisedeyken falan bu boyda 52-53 kiloydum şimdi hayal edemiyorum öyle olsam nasıl görünürüm diyeüniversitede kilo aldım verdim geri 60 oldum o kiloda memnundum zayıftım,sonra evlenince geri aldım
Ama şimdi mesela kendimi zorlamıvak olsam 60 sonrası 55 olmak isterdim hep zayıf bi insandım ona alışmıştım ne güzel
Migren öyle yapıyor yabugünde bnm başım ağrıyormidem bulanıyor
Sağol canımEllerine saglik caanim , agiz tadiyla yiyin. Cocuklar ev isi yemekler Allah güv kuvvet versin.
Aferin bak ne güzel oturmuşunOturdugum yerden 7bin yapmışim
Sağol canım benimOhh şifa olsun yiyenlere.
65 ile doğuma gitmek ne güzelYine yaparsin canım bu süreç 3 yıl önce 53 kadar düştüm sonra tekrar hamilelik 65 ile doğuma gittim. Şimdi tekrar onkiloya düşmek istiyorum bakalım.
Ben 58 ile kalmıştım canım evet güzeldi65 ile doğuma gitmek ne güzel
Ben 83 ile gitmiştimikinci nasip olursa ben de çok dikkat edip daha az kilo almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?