- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.241
Boy kaçtııBu arada az önce 58,7 çıktımödem suyu içmediğim halde yine de gitmiş
1,58Boy kaçtıı
Tamam yeminini tut son 3 gün dayanSlm kızlar nasılsıniz. Ben yine evde kurulmuş oyuncak gibi dolanıyorum. Daha yeni kahvaltı ettim. Öğün atlamak bana kilo aldırıyor 2 3 gündür düzensiz besleniyorum ayrıca regli öncesindeyim cuma tartısını merak ediyorum(yemin ettim diye tartilamiyorum)
Sizin kilo iyi aslında boy için ama bende boyumdan aşağı düşmeye çalışıyorum fit görünüm için
Yok canım orantılı olması için 55/54/53 tabi sporla daha güzel mesela kalın bacaklarim ondan mecburen hedefin 1/2 kilo altı lazım banaSizin kilo iyi aslında boy için ama bende boyumdan aşağı düşmeye çalışıyorum fit görünüm için
BEn sana dün dicektim dedim demeyim kilona göre az yiyorsun,ögun atlamak sana iyi gelmezSlm kızlar nasılsıniz. Ben yine evde kurulmuş oyuncak gibi dolanıyorum. Daha yeni kahvaltı ettim. Öğün atlamak bana kilo aldırıyor 2 3 gündür düzensiz besleniyorum ayrıca regli öncesindeyim cuma tartısını merak ediyorum(yemin ettim diye tartilamiyorum)
Ben lisedeyken falan bu boyda 52-53 kiloydum şimdi hayal edemiyorum öyle olsam nasıl görünürüm diyeYok canım orantılı olması için 55/54/53 tabi sporla daha güzel mesela kalın bacaklarim ondan mecburen hedefin 1/2 kilo altı lazım bana
Olsun gene olursun canimBen lisedeyken falan bu boyda 52-53 kiloydum şimdi hayal edemiyorum öyle olsam nasıl görünürüm diyeüniversitede kilo aldım verdim geri 60 oldum o kiloda memnundum zayıftım,sonra evlenince geri aldım
Ama şimdi mesela kendimi zorlamıvak olsam 60 sonrası 55 olmak isterdim hep zayıf bi insandım ona alışmıştım ne güzel
BEn sana dün dicektim dedim demeyim kilona göre az yiyorsun,ögun atlamak sana iyi gelmez
Geçer inşallahHic bilmiyorum canım
Aldım az önce dukan yapcam
Genemibugünde bnm başım ağrıyormidem bulanıyor
Ellerine saglik caanim , agiz tadiyla yiyin. Cocuklar ev isi yemekler Allah güv kuvvet versin.Tas kebabı, pilav yapcam, et sulu çorba, ve barbunya yanına da cacık
Oğlana okuttum esnemekten çatlıcamGenemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?