Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kızlar nasılsıniz. Ben yine evde kurulmuş oyuncak gibi dolanıyorum. Daha yeni kahvaltı ettim. Öğün atlamak bana kilo aldırıyor 2 3 gündür düzensiz besleniyorum ayrıca regli öncesindeyim cuma tartısını merak ediyorum (yemin ettim diye tartilamiyorum)

Tamam yeminini tut son 3 gün dayan

Sizin kilo iyi aslında boy için ama bende boyumdan aşağı düşmeye çalışıyorum fit görünüm için
Yok canım orantılı olması için 55/54/53 tabi sporla daha güzel mesela kalın bacaklarim ondan mecburen hedefin 1/2 kilo altı lazım bana

BEn sana dün dicektim dedim demeyim kilona göre az yiyorsun,ögun atlamak sana iyi gelmez

Yok canım orantılı olması için 55/54/53 tabi sporla daha güzel mesela kalın bacaklarim ondan mecburen hedefin 1/2 kilo altı lazım bana
Ben lisedeyken falan bu boyda 52-53 kiloydum şimdi hayal edemiyorum öyle olsam nasıl görünürüm diye üniversitede kilo aldım verdim geri 60 oldum o kiloda memnundum zayıftım,sonra evlenince geri aldım

Ama şimdi mesela kendimi zorlamıvak olsam 60 sonrası 55 olmak isterdim hep zayıf bi insandım ona alışmıştım ne güzel

Olsun gene olursun canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…