- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.821
Bu saatte olmaz yoğurt yiyin
Afiyet olsun canım
Dısarda otururken kolumu 2yerden bisey soktu gece gece kanadı ve şişti
Kiz bide vücudumda dünden beri sivri sinek ısırıgi var 10 20tane ama ortada sinek yok gibi nasil oluyor anlamadim kocaman yerleri
Geçmiş olsun nedenkiBiraz boşluğum ağrıyorbugün erkenciyim iyi geceler kızlar
Rabbim kolaylık versin bol hasatlarınız olsunIncire başlıyorum yarın 2 3 oldu gitmedim ama bugunden itibaren sabah 6da yollarda
Rabbim kolaylıklar versin ortakHafta sonu taşınıyoruz abla oranın daha inşaat temızlıgı duruyormuş onu yapacaklar yarın ama gene bı tozu toprağı kalır bnde cumartesı sıkıp süpürüp perdelerı fıln takacam ertesı günde. Gelecek eşyalarım inşşalh
Ne güzelolurSinek ilacini sıktım heryerime serin serin oturup kahve ictim balkonda
Neeee 24 mü bana o 3 4 gün ancak gidiyoHeee ana sayfada yazdim,dün Mehmet efendi aldim 17tl bugun 24tl olmus bir kahve keyfinin daha sonuna geldik
Sinek ısırığı mi acaba ama alerji yapmış olabilir benim oğlan alerjili biliyon onunda öyleydi geçmedi de hemen.Kiz bide vücudumda dünden beri sivri sinek ısırıgi var 10 20tane ama ortada sinek yok gibi nasil oluyor anlamadim kocaman yerleri
Canim haberlerde gösterdi,sivri sinek ısırığinla geliyorlarmis bu araSinek ısırığı mi acaba ama alerji yapmış olabilir benim oğlan alerjili biliyon onunda öyleydi geçmedi de hemen.
Bereketli olsunIncire başlıyorum yarın 2 3 oldu gitmedim ama bugunden itibaren sabah 6da yollarda
Amin canim insaAllahGeçmiş olsun nedenki
Rabbim kolaylık versin bol hasatlarınız olsun
Rabbim kolaylıklar versin ortak
Ne güzelolur
Neeee 24 mü bana o 3 4 gün ancak gidiyo
Amin insaAllah canimBereketli olsun
Bugün hepsiexprssste 2. 1 TL idi en uygun 15₺ en pahalı 19.90Heee ana sayfada yazdim,dün Mehmet efendi aldim 17tl bugun 24tl olmus bir kahve keyfinin daha sonuna geldik
Artık İnternetten siparis vercez anlasildiBugün hepsiexprssste 2. 1 TL idi en uygun 15₺ en pahalı 19.90
Sanırım biraz üşüttümGeçmiş olsun nedenki
Rabbim kolaylık versin bol hasatlarınız olsun
Rabbim kolaylıklar versin ortak
Ne güzelolur
Neeee 24 mü bana o 3 4 gün ancak gidiyo
Ay yok bizim evde şimdilik yani beni begenip isirmiyorlarCanim haberlerde gösterdi,sivri sinek ısırığinla geliyorlarmis bu ara
Geçmiş olsun canımSanırım biraz üşüttüm
Bizi begeniyorlar tatli geliyosak öldürdüğüm sinek öküz kadar olmuş kandanAy yok bizim evde şimdilik yani beni begenip isirmiyorlar
Sirke sür alsın zehiriniDısarda otururken kolumu 2yerden bisey soktu gece gece kanadı ve şişti
Ben nişasta koymuyorum sevmiyorum@Mavi Menekse masterchef te fırın sütlac yapılıyor nişastasizda oluyor diyor hehe
Arı sokuğuna kan otururmukiAyy nebilim şisti kan oturdu
Bizde de eşimi ısırmaz bizi bitirirler hele geçen bi şak yaptım eşimin içi kan dolduBizi begeniyorlar tatli geliyosak öldürdüğüm sinek öküz kadar olmuş kandan
Böcek soktu ozaman 2.ihtimal varSirke sür alsın zehirini
Ben nişasta koymuyorum sevmiyorum
Arı sokuğuna kan otururmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?