- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.801
Unuttum bendeBizim su orucu yapan kiz gitti o gidis nicki neydi unuttum
Allah kabul etsin canimBurda ezan okundu ben kimsecikler gelmeden namazı kilayim bari
Afiyet olsun canımValla kaptanım bir yogunki gene bu ara buralar şimdi gene misafiri bekliyoz semaver demledik bu nedir yahu bugün gene misafirim vardı gündüz aha aksamada çaya misafir yoksa ben buralarda dolanacamda çoksabah bı girdim bakayım diye anam aradılar dünun menüsünü sabah attım işte bu günün menüsünde hemen atayimda
Sabah
Ekmeksiz kahvaltı farklı olarak fasulye kavurması yumurtali biz cıvıl diyoruz
Akşamda bir milföy böreği
Ayranlı çorba
Üç YK pilav
Üç YK kuru fasulye
Salata
İki diilim karpuz
Şimdide çayın yanında birsuru biseyler var Allah'ım yardım et napacam bilmem yememeye gayret edicem tamda yarın perşembe yesem gölete edebilirmiyimkine
M MissHayaLet 5 bin adim
@ozlemblc
Sevindiydim.bende ceylan gelmistiUnuttum bende
Korkuttular kadını bi daha biri gelirse hosgeldinden başka bisey yazmasınlarSevindiydim.bende ceylan gelmisti
Canım zannediyorum hamur görünümü tahin sayesinde oluyor. Benim dyt tarifiydi bu.Afiyet olsun canım
Peki tahin neden var icinde ozelligimi o
Kolay gelsin canımHafta sonu taşınıyoruz abla oranın daha inşaat temızlıgı duruyormuş onu yapacaklar yarın ama gene bı tozu toprağı kalır bnde cumartesı sıkıp süpürüp perdelerı fıln takacam ertesı günde. Gelecek eşyalarım inşşalh
Afiyet olsun canımValla kaptanım bir yogunki gene bu ara buralar şimdi gene misafiri bekliyoz semaver demledik bu nedir yahu bugün gene misafirim vardı gündüz aha aksamada çaya misafir yoksa ben buralarda dolanacamda çoksabah bı girdim bakayım diye anam aradılar dünun menüsünü sabah attım işte bu günün menüsünde hemen atayimda
Sabah
Ekmeksiz kahvaltı farklı olarak fasulye kavurması yumurtali biz cıvıl diyoruz
Akşamda bir milföy böreği
Ayranlı çorba
Üç YK pilav
Üç YK kuru fasulye
Salata
İki diilim karpuz
Şimdide çayın yanında birsuru biseyler var Allah'ım yardım et napacam bilmem yememeye gayret edicem tamda yarın perşembe yesem gölete edebilirmiyimkine
M MissHayaLet 5 bin adim
@ozlemblc
Etiketlemeyi unutmuşum17 Ağustos menüm
Sabah 1 bardak süt
Kahvaltı 12.00 unsuz ekmekle domates peynirli sandviç, salatalik, zeytin, çay
Ara 16.00 Kahve, maden suyu, 2 adet fıstık ezmeli hurma, 10 adet çiğ badem
Akşam 17.00 Ton balıklı salata
Unsuz ekmeği merak eden olursa;
2 yumurta, 2 yk tahin, tuz, kimyon sevdiğiniz baharatlar ve 1 çk kabartma tozunu bızzzt yapıp fırında 180 derece de 25 dk pisiriyorsunuz. Fırın sütlaç kaselerinde pisirirseniz hamburger ekmeği gibi görünüyor. Üstüne çörek otu ve susam da serpiyorum. Baharatlar yumurtanın kokusunu engelliyor, içiniz rahat olsun.
Açık kalmiş olabilir canımAçık mı girmedim ki öğlenden sonra baktım bildirimlere
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım
O kadar ilaç sıktın ne olabilir ki örümcek olabilir miDısarda otururken kolumu 2yerden bisey soktu gece gece kanadı ve şişti
ArıDısarda otururken kolumu 2yerden bisey soktu gece gece kanadı ve şişti
Ayy nebilim şisti kan oturduO kadar ilaç sıktın ne olabilir ki örümcek olabilir mi
Sanki olabilir siştigine göre
Of gece de çıkıyorlar git yoğurt falan sürAyy nebilim şisti kan oturdu
Bende istiyorum
Tamam sipariş alındıBende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?