Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hava sıcak gece eylüle kalktim oda uyumadi bende,3 saat falan uykuyla incire gittim bugun çarşıdada gezince olanlar oldu gecti şükür
Teşekkürler
Sıcaklar cok etkili dikkat et kendine

Berbat bir gün geçirdim.
Mutlu olmak için de yemek yedim. Hastanede hamburger çıktı yedim.üstüne de gittim SAN sebastian cheescake yedim. Gün içinde bi kaç kez kendimi dışarı atıp yürüdüm. O da iyi hissettirmedi. Şimdi aynı berbat hisle eve gidiyorum. Gece yatmadan önce adım sayımı göndereceğim

Hayırdır canım önemli bir sorunmu var,bisey varsa dinleriz

2 kelimeyi yan yana getirip cümle kuramayan insanları profesör diye üniversiteye sokarsan olacağı Burdur. 3 yaşında çocuğa aynı şeyi 4 kez anlatsan yeter der sıkılır. Bu sözde profesörler aynı cevabı 4 kez aldı yine anlamadı. Ceremesini ben çekiyorum. Kimse çıkıp Özlem al psikiyatr paran demiyor.

Üstüne bir de babamın annemi bahane ederek her ay olduğu gibi para istemesi olunca iyice delirdim. Okul bi yandan babam bi yandan
Annen rahatsızmi da para istiyorki,sendede olaylar karışik sanırım

Bendeki olay tam olarak şu. Babamın sürekli bir yerlere borcu çıkıyor. Ben kenarıma attığım herşeyle baba borcu kapatıyorum. 10 senedir çalışıyorum bir kırık iğnem yok. Annemi çok sevdiğimi bildiği için de para göndermezsen annem tarlada çalışacak işçiler için para gönder diyor. Bende mecbur gönderiyorum.

Rabbim yardımcın olsun canım

Açık açık kullanıldığımı bilmek de beni mahvediyor. Elin oğlu yiyeceğine babam yesin diyorum ama bu bambaşka bir boyut

Kendi çalışmıyor mu
Ahh ince yeri biliyor ordan giriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…