- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #100.481
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sem2024
11:00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir salatalık 4 taze incir
12:00 kahve️ soda
15:00 3 yk yoğurt 3 yk yulaf 2 incir
17:30 3 yk fırında sebze 3 parça tavuk salata yağsız
Afiyet olsun canım
Sıcaklar cok etkiliHava sıcak gece eylüle kalktim oda uyumadi bende,3 saat falan uykuyla incire gittim bugun çarşıdada gezince olanlar oldu gecti şükür
Teşekkürler
Bugün nefes alcak yer yoktu resmenSıcaklar cok etkilidikkat et kendine
Evet hiç esmiyorBugün nefes alcak yer yoktu resmen
Ama bizim icin 1ay yorucu olucak
E Elif_Eylul
Sem2024
11:00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir salatalık 4 taze incir
12:00 kahve️ soda
15:00 3 yk yoğurt 3 yk yulaf 2 incir
17:30 3 yk fırında sebze 3 parça tavuk salata yağsız
Hayırdır canım önemli bir sorunmu var,bisey varsa dinlerizBerbat bir gün geçirdim.
Mutlu olmak için de yemek yedim. Hastanede hamburger çıktı yedim.üstüne de gittim SAN sebastian cheescake yedim. Gün içinde bi kaç kez kendimi dışarı atıp yürüdüm. O da iyi hissettirmedi. Şimdi aynı berbat hisle eve gidiyorum. Gece yatmadan önce adım sayımı göndereceğim
Üstüne bir de babamın annemi bahane ederek her ay olduğu gibi para istemesi olunca iyice delirdim. Okul bi yandan babam bi yandanHayırdır canım önemli bir sorunmu var,bisey varsa dinleriz
Annen rahatsızmi da para istiyorki,sendede olaylar karışik sanırımÜstüne bir de babamın annemi bahane ederek her ay olduğu gibi para istemesi olunca iyice delirdim. Okul bi yandan babam bi yandan
İyi gelir tadını çıkar kimse için kendini üzmeAttım kendimi dışarı oksijen almam şart
Rabbim yardımcın olsun canımBendeki olay tam olarak şu. Babamın sürekli bir yerlere borcu çıkıyor. Ben kenarıma attığım herşeyle baba borcu kapatıyorum. 10 senedir çalışıyorum bir kırık iğnem yok. Annemi çok sevdiğimi bildiği için de para göndermezsen annem tarlada çalışacak işçiler için para gönder diyor. Bende mecbur gönderiyorum.
Açık açık kullanıldığımı bilmek de beni mahvediyor. Elin oğlu yiyeceğine babam yesin diyorum ama bu bambaşka bir boyutBendeki olay tam olarak şu. Babamın sürekli bir yerlere borcu çıkıyor. Ben kenarıma attığım herşeyle baba borcu kapatıyorum. 10 senedir çalışıyorum bir kırık iğnem yok. Annemi çok sevdiğimi bildiği için de para göndermezsen annem tarlada çalışacak işçiler için para gönder diyor. Bende mecbur gönderiyorum.
Kendi çalışmıyor muBendeki olay tam olarak şu. Babamın sürekli bir yerlere borcu çıkıyor. Ben kenarıma attığım herşeyle baba borcu kapatıyorum. 10 senedir çalışıyorum bir kırık iğnem yok. Annemi çok sevdiğimi bildiği için de para göndermezsen annem tarlada çalışacak işçiler için para gönder diyor. Bende mecbur gönderiyorum.
Evlensen napicak pekiAçık açık kullanıldığımı bilmek de beni mahvediyor. Elin oğlu yiyeceğine babam yesin diyorum ama bu bambaşka bir boyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?