Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir geliri yok ki. Annem de EYTli. Tek gelirleri benim ayda gönderdiğim para. Sadece yeme içmeleri olsa dert değil. Annem babam tabiki bakmak zorundayım Allah yokluklarını göstermesin. Ama 5 sene önceden kalma alacaklıları bana ulaşıp borç soruyor. Allah’a şükür iyi kazanıyorum ama her sene birikimim bi şekilde borçlarına gidiyor.

Biz gene kızdan 5kuruş istemiyoruz annem bizim maaşlarımıza el koyardi,ben gene kardesleri bisey isterse o an yoksa söylüyorum yolluyor
Biz 3 kızız. Ablam evlendi zaten destek olamıyor kız kardeşime de ben kıyamıyorum. Ben yiyip içip gezemedim o benim mahrum kaldığım şeylerden mahrum kalmasın istiyorum. Hepsi bana bakıyor

Peki gelir varmi peki tarladan
Misal biz simdi 1bucuk ay falan incir toplucaz onu kışa degerlendircez gibi

Biz 3 kızız. Ablam evlendi zaten destek olamıyor kız kardeşime de ben kıyamıyorum. Ben yiyip içip gezemedim o benim mahrum kaldığım şeylerden mahrum kalmasın istiyorum. Hepsi bana bakıyor
Yani sende evlensen sendende umut yok öyle degilmi
Napıcaksın elinden geldigince bakmaya çalışacaksin canim,Rabbim islerine kolaylik versin insaAllah

Merhaba canım biraz KB ağırlıklı bir menü olmuş pek diyet menüsü gibi değil sanki
Evet canım haklisin ilk bir kaç hafta çok iyiydi iki haftadır konsantre olamıyorum ya
Ama hedefe ulaşana kadar birakmiycam bu defa

Tebrikler arkadaşlar
Yarışma devam ediyor mu

Tebrikler arkadaşlar

Rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…