- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #100.561
Olsun bende anlamayıp üzgün attımHerkes üzgün atmıs bu mesajınaanlamadım ama bende attım
Benimkide perdenin arkasında saklanmışdı bir defasındaMasanın altına girmiş seste çıkmıyor aklım çıktı
TammaSeni kırmim bi ısırıkalim
5000 adımım varBenimde uykum var ama karnımda aç
2 parçaya 300 lira vermenin yorgunluğudur o
Villada falanmı oturuyosun katyaya seslenseydin ya
Tabi oturursun yarışma bittiya
Bende 400 bıraktım icime oturdu yürüyüşe cıktım sinsinMarkete gittim 300tl bayıldım simdi oturuyorum mahalle de
Bebeyi evin içinde kaybettim buldum
Neden üzgün filiz abla içmedi diye sanırım
SgagahajajOlsun bende anlamayıp üzgün attım
Acın acımızdır dedik üzüldükHerkes üzgün atmıs bu mesajınaanlamadım ama bende attım
Ben gülecektim üzgün görünce üzgün atdım herşeye gülüyor diyorlar sonraOlsun bende anlamayıp üzgün attım
Vala ben ilk güldümBen gülecektim üzgün görünce üzgün atdım herşeye gülüyor diyorlar sonra
MuhteşemBu haftagibi koşturduk ama bende baya faydası olmuş olmayan feracem geniş geliyo kilo olarak nasıl çıkacak bakalım yarın
Kiloya takılma bazen incelme olsa daha + gelebilirsin ama incelmişsin sonucta ne güzelBu haftagibi koşturduk ama bende baya faydası olmuş olmayan feracem geniş geliyo kilo olarak nasıl çıkacak bakalım yarın
He bende bazen otomatiğe bağlıyorumBen gülecektim üzgün görünce üzgün atdım herşeye gülüyor diyorlar sonra
Vala ben ilk güldümsonra herkes üzgün geri cekip üzgün attım
Eee napim üzülüyorum elimden birsey gelmiyor,Kız filiiz sana bir klinik açalımrabbim razı olsun dertlerimizi dinliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?