- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.281
Afiyet bal şeker olsun biricik ablamaKahvemi yaptım eksiyi artıyı halledeyim listeyi temizleyim
Tamam canim oglun iyi olsundaAbla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan
E Elif_Eylul
Sagol canimAfiyet bal şeker olsun biricik ablama
Oooo cok guzel eksi canim tebriklerBen gel-dim kızlar cıs cıbıl tartıldım geçen hafta 97.60 bu hafta 95.90regli olduğum halde
Geçmiş olsun canımAbla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan
E Elif_Eylul
İnşallah ablammTamam canim oglun iyi olsunda
Sağ salim şu amelyati atlatırsınız insaAllah
MaşşallhBen gel-dim kızlar cıs cıbıl tartıldım geçen hafta 97.60 bu hafta 95.90regli olduğum halde
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Hayırla olsun ameliyatını minikAbla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan
E Elif_Eylul
Ikiside dünden beri girmemiş
Menu kontrolu | cuma | C.m.t | Pazar | P.r.t | Salı | Ç.ş.b | P.r.b |
@Mavi_Karanfil | |||||||
B BitterCikilata | |||||||
| |||||||
K Klassklasik | |||||||
| |||||||
@ozlemblc | |||||||
M MissHayaLet | |||||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
@Yorgun98 | ️ | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
M Mavi Menekse | |||||||
| |||||||
| |||||||
D Dipnott | ️ |
Ikiside dünden beri girmemiş
74.0 canimBen evimde degilim. Eltimde de foto cekemwdim kizlar.bu hafta boyle oldu.fotosuz...
-100
E Elif_Eylul
Eline emeğine sağlık ablam
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.ş.b P.r.b @Mavi_Karanfil ️ ️ ️ ️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ ️ Sem2024 ️ ️ ️ ️ ️ ️ K Klassklasik ️ ️ ️ ️ ️ ️ tulay283300 ️ ️ ️ ️ ️ ️ @ozlemblc ️ ️ ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E English_teacherrr ️️️ ️ ️ ️ ️ ️ misophonia_ ️ ️ ️ ️️️ ️ ️ @Yorgun98 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Aamine ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ aminebusra ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Gurbettt42 ️ ️ ️️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️️ ️ ️ ️️ ️️ ️ ️ kittenlove ️️ ️️ ️ ️️ ️ ️ ️ suspushanimcim ️ ️ ️ ️ ️ ️ D Dipnott ️ ️ ️
Eline emeğine sağlık ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?