- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.301
Tebrikler canımBen gel-dim kızlar cıs cıbıl tartıldım geçen hafta 97.60 bu hafta 95.90regli olduğum halde
Rabbim yardımcın olsun sağ salim hayırlısıyla olsun ameliyyatınıAbla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan
E Elif_Eylul
Eline sağlık
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.ş.b P.r.b C Chikolata_gozlum ️ ️ ️ ️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Orjinalanne1 ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Klassklasik ️ ️ ️ ️ ️ ️ @tulay283300 ️ ️ ️ ️ ️ ️ @ozlemblc ️ ️ ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @English_teacherrr ️️️ ️ ️ ️ ️ ️ @misophonia_ ️ ️ ️ ️️️ ️ ️ @Yorgun98 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Aamine ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @aminebusra ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Gurbettt42 ️ ️ ️️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️️ ️ ️ ️️ ️️ ️ ️ @kittenlove ️️ ️️ ️ ️️ ️ ️ ️ @suspushanimcim ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Dipnott ️ ️ ️
HayırdırCanim sıkıldı
Hayırlısı ile güzel geçsin ameliyatı canımAbla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan
E Elif_Eylul
Amin inşallah sağol canım benimRabbim yardımcın olsun sağ salim hayırlısıyla olsun ameliyyatını
Kilo aynı yerde sayıyor yemedigim haldeHayırdır
Senın nıye oyle oldu acabaKilo aynı yerde sayıyor yemedigim halde
Amin inşallah sağol canım benimHayırlısı ile güzel geçsin ameliyatı canım
Ben gel-dim kızlar cıs cıbıl tartıldım geçen hafta 97.60 bu hafta 95.90regli olduğum halde
Ameliyat sonrası haber et canımAbla ben bi kaç hafta yokum biliyorsun oğlum ameliyat olacak, o da hafta içine denk geliyor, anca bi evi falan toparlarım tekrardan kp kv gil gelecek ameliyat zamanı biz hastaneden çıkınca da kalırlar büyük ihtimalle, onlar gittikten sonra da annemler gelecek, çarşamba günü de gidecez hastaneye tahliller için, persembe de ameliyat, yoğun olacak benim için 2,3 hafta falan
E Elif_Eylul
Bilmiyorum ödem çok bende her gün yesem de yemesem de 2 kilo ödem oluyor suları içtiğim haldeSenın nıye oyle oldu acaba
Dikkat et kendine bize de haber et canimAmin inşallah sağol canım benim
Belki de o sular yapıyor sana ödem sade su ic biraz da herkese iyi gelen sana gelcek diye birşey yok kiBilmiyorum ödem çok bende her gün yesem de yemesem de 2 kilo ödem oluyor suları içtiğim halde
Fırsatım olursa yazarım inşallah canımAmeliyat sonrası haber et canımsağ selamet çıksın inşallah
Senin çocuklar seni çok yorduğu için strestendir geçerBilmiyorum ödem çok bende her gün yesem de yemesem de 2 kilo ödem oluyor suları içtiğim halde
Canım zaten iyi geliyordu bu zamana kadarBelki de o sular yapıyor sana ödem sade su ic biraz da herkese iyi gelen sana gelcek diye birşey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?