- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.721
O da dogruHahahshklz sarayda oturunca yardımcıların olur herhalde
Ruhu fakir kendi temizlicek sanıyor
Temiz yapmazlar Bn yaparım deO da dogrudüşünememişim o kadar zengin olmadıgım için
napalım yani ruhumuzda varsa
Merak etme o iş bendeAman gözün burda olsun
Hee aynen aynen kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermişTemiz yapmazlar Bn yaparım de
Haftasonu bı geçsin aktif olurum tekrarGecmis olsun Allah kavuştursun canim
Bur sürü kisi var öyle canim,muhabbete bile gelmeyen var menu paylasip giden var etiket yaptim kac kere dönen yok
Hallooo, ben geldim.
Ne var ne yok.
Hosgeldin canımMaalesef Isvicre de bizim hatlar cekmedi tabi nette yoktu. Gittigimiz yerde bazen baglandim wifiden ama cocuklardan arkadaslarimla konusmaktan disarda gezmekten buraya ugrayamadim. Zaten Carsamba gece ciktik Cuma gece geldik. Cok kisa surdu.
Dün de yorgunluktan gözümü acamadim.
Malesef yarısma vardi kilo bildirimi yapmayan sen ve diger 2kisi birdaha yarisma yapmicam kimse uymadi bazılari disindaKim ne vermis ne kadar vermis bakacagim. Merak ediyorum.
Kaptancigim ben söylemistim yolda olucam diye ,cumartesi sabah atarim diyeMalesef yarısma vardi kilo bildirimi yapmayan sen ve diger 2kisi birdaha yarisma yapmicam kimse uymadi bazılari disinda
Yarisma cumadan belliydi ne yazikkiKaptancigim ben söylemistim yolda olucam diye ,cumartesi sabah atarim diye
Bn kullanıyorum çokta memnunun xıaomi bnmkinin markası sizin orda daha çok çeşit vardır sen almanyadaydın demiKizlar temizlik robotu alalim diyoruz kullanan var mi? Alacagim artik iyi bisey olsun diye bekliyorum ama belim zorlaniyor süpürge yapmaktan iki kucuk cocuk olunca da günlük 2 3 kez süpürge yapiyorum.
Evet , bakayim xiaomiyeBn kullanıyorum çokta memnunun xıaomi bnmkinin markası sizin orda daha çok çeşit vardır sen almanyadaydın demi
Kesin uyacaklarla yapalım ya istemeyen belirtsin katılmasınMalesef yarısma vardi kilo bildirimi yapmayan sen ve diger 2kisi birdaha yarisma yapmicam kimse uymadi bazılari disinda
Tabi Bnm 2 sene oldu alalı şimdi bi sürü model varEvet , bakayim xiaomiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?