- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.761
O cocuklari bana birak dediÇocuk olınca başını alıp tek başına da gidilmiyor tabimesele çözülür inşallah
Agrimaya baslayinca hemen yut hap yoksa gecmiyor baska türlü,geçmiş olsun canımBasım çatlıyor
Hacamat süluk bunlarin da mi faydasi olmuyor.Agrimaya baslayinca hemen yut hap yoksa gecmiyor baska türlü,geçmiş olsun canım
Yani bu kadar olureger bardaklarımı kaldırmasaydım cekıp atardım sana aynısının tıpkısı bncede var öznuşum
Hacemat bana yaramadi faydasi olmadi,kıstan beri ayaklarımdaki cizikler gecmedi ama sülük yaptirmadim benHacamat süluk bunlarin da mi faydasi olmuyor.
Çocukları bırak diye mi tartıştınız kız bıraksaydınO cocuklari bana birak dediama ben benle gezsinler istedim.Bide burada simdi trenler aylik bilet aliyorsun 9€raya heryere gidebiliyorsun. Yakin bir sehir var ne zamandir gitmek istiyordum tarihi bir yer oralari gezecegiz. Buraya da atarim foto unutmazsam.
Geçmiş olsun canıminşallah
İnşallah canım
Sağolun kizlarGecmis olsun
Okuyorum okutuyorum canım bu ara çok yorgunum galiba birazda ondan.M MissHayaLet oku okut kendini, cok sik basin agriyor. Birdan bile hareketli becerikli oldugun cok belli ,masallah
Bekliyoruz fotoları o zamanO cocuklari bana birak dediama ben benle gezsinler istedim.Bide burada simdi trenler aylik bilet aliyorsun 9€raya heryere gidebiliyorsun. Yakin bir sehir var ne zamandir gitmek istiyordum tarihi bir yer oralari gezecegiz. Buraya da atarim foto unutmazsam.
Agrimaya baslayinca hemen yut hap yoksa gecmiyor baska türlü,geçmiş olsun canım
O çiziklerin izi kalıyor canım hiç gitmiyorHacemat bana yaramadi faydasi olmadi,kıstan beri ayaklarımdaki cizikler gecmedi ama sülük yaptirmadim ben
Git dahiliyeye bir kanını verSağolun kizlar
Okuyorum okutuyorum canım bu ara çok yorgunum galiba birazda ondan.
Bekliyoruz fotoları o zaman
Tamam canım
O çiziklerin izi kalıyor canım hiç gitmiyor
Bu sicaktamiBen çarşıya gidiyorum süpürgemin poşeti bitmiş almaya sadece bir yerde var oda çarşı da
Adam yarın pazara giderse gidemem kalırBu sicaktami
Evet evet gideceğim büyük ihtimal gözde sorun varGit dahiliyeye bir kanını ver
Git göz doktoruna yeter yani artık iyice kendine bakmaz oldun,göz tansiyonunda çikiyordur başın agriyor
Anca anladinEvet evet gideceğim büyük ihtimal gözde sorun var
Yok biliyorum da çocukları bırakmak falan filan zor iş olmuyor bir türlüAnca anladin
Annem bakmıs soyle birgun git uzatma artıkYok biliyorum da çocukları bırakmak falan filan zor iş olmuyor bir türlü
Durmuşlarmi bari 2gundur konusmadik aramadidaAnneme de gidemedim ufaklık uyuyordu Osman dışarda olunca aldı geldi
Yok ya gitcemAnnem bakmıs soyle birgun git uzatma artık
Ama devlete vermezler özelden al bari
Akşam 10 da aradı Meryem ela ağlıyordu ve gitcem diyeDurmuşlarmi bari 2gundur konusmadik aramadida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?