Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bugünkü menümü yazayım bari büyük bir gururla neden cunkuuu bugün karbon yok sabah
Peynir
Zeytin
Ara
Soğan kavurması yoğurtlu
Öğle
Üç dilim karpuz
Ara 5 çiğ fındık
Akşam bir kase yoğurt
Bir baget
Salata
E Elif_Eylul
5 bin adım
M MissHayaLet

Afiyet olsun canım
Baget 2tane daha yiyebilirdin

Evet bende avlaklar yapılacak koştur bahçede bişey yapılacak koştur eve gelince herkes yatış ben gene yemek yap sofra kur kaldır toparla herkesin mesaisi bitiyo bizimki hiç bitmiyo bazen basıyorum isyanı sende öyle yap arada ara gazı iyi oluyo canını onları verdi be sende incitme canını geride dur azıcık ama olmuyo fıtrat olayı insan geride duramiyo canı rahat etmiyo dimi
Bereket gece olunca esiyor
Bizim burada öyle

Afiyet olsun canım
Baget 2tane daha yiyebilirdin
Evet yerdim ama baktım ki doydum zorlamadim kendimi akşamda tam açılacak gibi olunca zaten yatma vaktim geliyo 10 da yattigim için ne kadar az yersem okadar iyi dedim akşam yemeğini hem bu hafta vermeliyim yarın sabah tartı zammanim bakalım kaç çıkacağım bugün 100 gram fazlaydim yarını merak ediyorum bugün daha hareketli geçti hem

Siz kaç kalori alıyorsunuz acaba ortalama bana az geldi de

Afiyet olsun canım gecmis olsun
Bu menu sana az

Afiyet olsun canım gecmis olsun
Bu menu sana az

Evet canım farkındayım karnım ağrıyor, çok midem bulanıyor. Gece cami açık unutmuşum sabaha karşı donmuşum... Bu ay regli çok ağrılı geçiyor çok şiştim kendimi iğrenç hissediyorum

Afiyet olsun canım
Karbon olmus bugün

Heryerde duyuru yapmışlar incir ihracat alımını durdurmuşlar dış ülke tırlara geçiş vermiyormuş,simdi napıcaz bilmiyorum,
Bizde incirden para kazanmak icin bakiyoduk yaziklar olsun ne hale geldik
Hadi ya inşallah devam eder canım birşey olmadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…